Obavijesti

Sport

Komentari 23

Čudesno: "Davljenik" Lorient utrpao Marseilleu pet komada

Čudesno: "Davljenik" Lorient utrpao Marseilleu pet komada
7

35 GODINA Marseille je doma izgubio od 19. momčadi lige Lorienta. Bilo je 5-3 za goste. Posljednji put Marseille je na Velodromeu primio pet ili više golova 1980.

VIDEO

Nevjerojatnu utakmicu odigrali su na Velodromeu pred 55.000 navijača Lorient i domaći Marseille. Davljenik Lorient slavio je 5-3 u utakmici koja je obilovala ne samo golovima, već i nevjerojatnim potezima i preokretima. 

Marseille je susret protiv 19. momčadi lige dočekao na 4. mjestu, nadajući se kako će pobjedom preskočiti Monaco koji drži to treće mjesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka i izaći iz krize nakon tri uzastopna poraza u prvenstvu (PSG, Bordeaux, Nantes). Ali ono što su gosti pokazali spada u rubriku vjerovali ili ne. Lorient, koji je u zadnjih sedam utakmica uspio dobiti tek Caen, utrpao je pet komada Marseilleu. 

Ovako ih nitko nije razbio 35 godina

Žestoki zvižduci Velodromea za igrače Marseillea koji su odigrali kriminalno. Ovako je Marseille posljednji put stradao prije 35 godina. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Valenciennes je posljednja momčad koja je na Velodromeu zabila pet ili više golova u francuskom prvenstvu (1980. godine, bilo je 6-3 za goste).

Tko će kome...

Marseille je uništio, kako to obično biva, njegov bivši igrač. Jordan Ayew zabio je dva gola bivšoj momčadi u kojoj igra njegov brat Andre. Zabio je Jordan prvi gol na utakmici za vodstvo Lorienta

REUTERS/PIXSELL

U 14. minuti već je bilo 2-0 za goste, a zabio je Bellugou. Drugi brat Ayew, Andre, smanjuje u 58. minuti susreta. Morel zabija za 2-2 u 67. i činilo se kako je pitanje trenutka kad će domaći staviti stvari na svoje mjesto.

Ali uporni Lorient preko Philippoteauxa opet vodi (3-2). Batshuayi zabija za izjednačenje, ali Lorient drugim golom Jordana Ayewa šest minuta prije kraja opet vodi. Točku na i stavio je Autret za konačnih 5-3.

Osim zvižduka Velodromea, igrači Marseillea imaju i većih problema. U svlačionici ih čeka Luđak. To je, naime, nadimak njihovom argentinskom treneru Marcelu Bielsi.

Francuska liga, 34. kolo:

  • Marseille - Lorient 3-5 (A. Ayew 58, Morel 67, Batshuayi 76 / J. Ayew 9, 84, Bellugou 14, Philippoteaux 68, Autret 86)
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...