Obavijesti

Sport

Komentari 27

Nova Dinamova ''jedinica'': S Ronaldom treniram penale...

Nova Dinamova ''jedinica'': S Ronaldom treniram penale...
3

Cristiano me sam zamoli da ostanemo i vježbamo. Teže mu je braniti slobodnjake, kaže Eduardo koji je u prijateljskim odnosima s najboljim nogometašem današnjice

VIDEO

Super mi je u Zagrebu. Divno su me primili u klubu i u gradu. Baš mi je drago što sam došao, rekao nam je Dinamov golman Eduardo (31).

Portugalac je u Zagreb stigao nekoliko dana nakon što je njegov Portugal ispao u skupini na Svjetskom prvenstvu. Eduardo je ušao kao zamjena u posljednjoj utakmici na Mundijalu.

- Veliko razočaranje. Računali smo s pravim rezultatom i ispasti u skupini bio je šok za sve nas, pogotovo za igrače poput Cristiana Ronalda - rekao je Eduardo.

Novi Dinamov golman je u prijateljskim odnosima s najboljim nogometašem današnjice.

- Ronaldo? S njim je uvijek odlično. Strašan je profesionalac, nikad na treninzima ne preskače vježbu. Sve odradi maksimalno, sto posto - otkriva portugalski golman koji na treninzima vježba s Cristianom.

- Često me Ronaldo poslije treninga zamoli da ostanemo još malo zajedno vježbati. Nekad ostanemo i po pola sata. Prvo mi puca slobodnjake, oko 15 komada, a onda i nekoliko penala. Teže mu je braniti slobodnjake nego penale. Ima četiri-pet načina na koji puca slobodnjake - otkrio nam je Eduardo.

Dinamo vjerojatno godinama nije imao tako kvalitetnoga golmana. Portugalac je u karijeri prošao puno.

- U čemu sam najbolji? Možda čak i u branjenju penala. Jednom sam u turskoj ligi obranio četiri zaredom, a u portugalskom sam Kupu nekoliko puta skinuo po dva ili tri u raspucavanju - dodao je Eduardo.

U Zagreb je došao jer su ga privukle velike Dinamove ambicije.

- Došao sam igrati Ligu prvaka. Dinamo sam prije nekoliko godina gledao baš u tom natjecanju protiv Porta. Ova momčad ima potencijala - rekao je Portugalac na engleskom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu