Obavijesti

Sport

Komentari 78

Novi purger u Hajduku: Eh, da mi je zabiti Dinamu na Poljudu

Novi purger u Hajduku: Eh, da mi je zabiti Dinamu na Poljudu
1

Igrao sam i navijao za Dinamo, divio sam se Eduardu i toga se ne sramim. Kao što se nisam sramio što su mi navijači Hajduka oduvijek pojam, kaže novi heroj Poljuda

VIDEO

S velikim nestrpljenjem navijači Hajduka očekivali su nastup Tomislava Kiša protiv Zadra. Vjerovali su da će nakon pet golova Azerbejdžanu u dresu reprezentacije zabiti i Zadru. I nisu pogriješili.

Premda je do Zadra upisao svega 14 prvenstvenih minuta u dvije utakmice, navijači Hajduka jedva su dočekali vidjeti svog novog ljubimca, 'purgera s Trnovčice' Tomislava Kiša. Ima neka tajna veza između njega i Torcide, koja je zvižducima natjerala Krstičevića da ga uvede u igru.

- Zahvalio bih se navijačima, najbolji su na svijetu, i njima i svojoj obitelji poklanjam ovaj gol - kazao je Kiš, kojem je bilo dovoljno desetak minuta da s par poteza pokaže što zna.

Iako je i sam svjestan da dio navijača u njegovom dolasku u Split vide nekakvu pobjedu nad Dinamom koji ga je odbacio, mladi napadač ne želi dolijevati ulje na vatru odnosa sjevera i juga. Čak ni omalovažavajuću izjavu šefa Dinamovog omladinskog pogona i predsjednika HNS-ove stručne komisije Romea Jozaka, kako je on tek prosječan igrač, nije smatrao uvredom.

- Bilo mi je teško što je nakon mog dolaska u Hajduk pokušao omalovažiti moju kvalitetu, no to me nije obeshrabrilo, znao sam da je to rat između Dinama i Hajduka. Sreli smo se nedavno i normalno razgovarali. Ja njemu ništa ne zamjeram, nadam se da ni on meni.

Premda je tek postao punoljetan, mladi napadač trezveno razmišlja.

- Igrao sam i navijao za Dinamo, divio sam se Eduardu i toga se ne sramim. Kao što se nisam sramio ni što su mi i u mladosti navijači Hajduka uvijek bili pojam. Još se sjećam svog prvog derbija na Poljudu i straha da će se stadion koji je podrhtavao srušiti. Eh, da mi je istrčati na derbiju i zabiti pred punim Poljudom – nada se Kiš, koji vjeruje da će uskoro svanuti bolji dani za Hajduk.

- Odlično radimo i neće proći dugo da počnemo pobjeđivati u serijama. Nadam se da ću se i ja ustaliti u momčadi, da ću postići još koji gol i pomoći Hajduku. Pogotovo u Kupu, gdje nam se otvorio put prema trofeju i Europi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 78

VIDEO

Plavi mercato: Stranac stiže na lijevi bok, prekrižen Bišćanov miljenik, želje stoperi Rijeke...
PRVI POTEZI DINAMA

Plavi mercato: Stranac stiže na lijevi bok, prekrižen Bišćanov miljenik, želje stoperi Rijeke...

Plus+ Tibor Halilović u utorak je saznao da mu Dinamo neće ponuditi novi ugovor. Mahir Emreli dobio je ponudu i uskoro odlazi. 'Modri' će otkupiti Nikolu Čavlinu pa ga poslati u Osijek

Josip Juranović napušta kamp 'vatrenih' zbog svog vjenčanja
RIJEKA - ZAGREB - RIJEKA

Josip Juranović napušta kamp 'vatrenih' zbog svog vjenčanja

Hrvatski nogometaš oženio je svoju dugogodišnju djevojku prošle godine, tad su odradili tek matičara. A u srijedu radi feštu za obitelj i prijatelje. Juranović je pozvao i druge reprezentatice, ali Dalić ih ne pušta iz Rijeke
HNL transferi: Žestok početak Osijeka, Riječani želja mnogih
PRATITE UŽIVO

HNL transferi: Žestok početak Osijeka, Riječani želja mnogih

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Dok neki već znaju gdje će nastaviti karijeru, mnogi će tek odabrati novi klub. O svemu što se tiče prijelaznog roka u HNL-u, moći ćete čitati ovdje