Obavijesti

Sport

Komentari 246

Niko: Ispričavam se svima koji su očekivali bolje rezultate...

Niko: Ispričavam se svima koji su očekivali bolje rezultate...
2

"Želim se ispričati svima onima koji su očekivali veće i bolje rezultate, a za koje smatraju da ih nismo ili nisam ostvario. Ne pobjeđuju uvijek najveći i najbolji..."

VIDEO

Dosadašnji izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, Niko Kovač , obratio se javnosti i medijima putem otvorenog pisma koje prenosimo u cijelosti:

- Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza danas je donio odluku o mojem razrješenju na mjestu izbornika hrvatske nogometne reprezentacije. Ne želeći sada ulaziti u razloge i složenost problema, ovom prigodom želim se zahvaliti svima koji su ovih godina bili neizostavni dionici projekta hrvatske nogometne reprezentacije.

Iako Izvršni odbor HNS-a danas nije donio odluku o novom izborniku, kao već bivši izbornik Vatrenih, novom izborniku hrvatske nogometne reprezentacije, ma tko to bio, htio bih poželjeti mnogo sreće kako bi hrvatsku reprezentaciju odveo na Europsko nogometno prvenstvo i zabilježio sjajan rezultat.

Zahvaljujem se sjajnim i odanim navijačima i cijeloj hrvatskoj javnosti koja je svih ovih godina nesebično i vatreno podupirala hrvatsku nogometnu reprezentaciju i zdušno je podržavala. Iako su nam često nedostajali na nekim utakmicama, u svim uspjesima doprinos naših vatrenih navijača nemjerljiv je.

Također želim zahvaliti našim i mojim igračima, reprezentativcima koji su nam podarili mnoštvo lijepih trenutaka i bili razlogom naše sreće i slavlja. Zahvaljujem svakom pojedinačno i svakomu iskreno želim uspjeh kako u reprezentaciji tako i u njihovim klubovima.

Želim zahvaliti i Hrvatskomu nogometnom savezu te Izvršnom odboru HNS-a na suradnji i potpori koju su sve ovo vrijeme pružali meni i stručnom stožeru želeći da budemo najbolji i najuspješniji.

Zahvaljujem i svom stručnom stožeru te svima koji su bili u projektu hrvatske nogometne reprezentacije i koji su uložili sve svoje znanje i trud da bismo uspjeli.

Zahvalan sam i svim medijima i novinarima koji su pratili rad i nastupe reprezentacije. Siguran sam da su svi na svoj način željeli uspjeh i najbolje rezultate. Hvala im.

Na kraju, želim se ispričati svima onima koji su očekivali veće i bolje rezultate, a za koje smatraju da ih nismo ili nisam ostvario. Nogomet je najljepša, ali zbog toga i vrlo nepredvidljiva igra. Ne pobjeđuju uvijek najveći i najbolji. Ali vjerujem da uvijek pobjeđuje nogomet i zato ga volimo.

Cijenjena hrvatska javnosti i dragi navijači, nastavljam s vama i dalje biti vatreni navijač naše reprezentacije i naše drage Hrvatske.

Vaš
Niko Kovač

POGLEDAJTE VIDEO: Niko Kovač više nije izbornik

Pokretanje videa...

24sata Video 00:15
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 246

VIDEO

Mavrović za 24sata: Hrgović je nakon meča morao u bolnicu. I liječnik i suci bili su Britanci...
NIJE NEZADOVOLJAN HRGOM

Mavrović za 24sata: Hrgović je nakon meča morao u bolnicu. I liječnik i suci bili su Britanci...

Moguće je da Filip završi na još kojoj ovakvoj priredbi. Tim više što nije doživio nokaut, bila je dobra borba, atraktivna, rekao nam je iz Rijada Željko Mavrović, koji je uvjeren da Hrga treba dobiti novu šansu

Stručnjaci o Hrgovićevoj borbi: 'Hrvat je lijen i nespreman, jel  on preskočio teretanu ili što?!'
VIDEO BORBE

Stručnjaci o Hrgovićevoj borbi: 'Hrvat je lijen i nespreman, jel on preskočio teretanu ili što?!'

Zanimljivo je bilo gledati meč preko komentara stručnjaka koji su ga prenosili uživo uz ring. To su ljudi s višegodišnjim iskustvom u boksu, a Filip ih je na startu oduševio. No oduševljenje se pretvorilo u nevjericu
Ovo je kraj Lige prvaka kakvu poznajemo! Nema više ždrijeba skupina, igrat će se i četvrtkom
ANKETA: ŠTO KAŽETE?

Ovo je kraj Lige prvaka kakvu poznajemo! Nema više ždrijeba skupina, igrat će se i četvrtkom

Broj klubova povećava se na 36, svaki će igrati po osam utakmica u grupnoj fazi, ali protiv osam protivnika, sa svakim po jedanput. Dinamo jedan korak dijeli do ligaške faze