Obavijesti

Sport

Komentari 19

Pašalić: Jednog dana sigurno ću se vratiti na svoj Poljud

Pašalić: Jednog dana sigurno ću se vratiti na svoj Poljud
4

Mario Pašalić pobjedom protiv Osijeka oprostio se od Poljuda, a od dresa Hajduka oprostit će se u derbiju s Dinamom na Maksimiru. No obećao je da će se vratiti

VIDEO

Još nije vrijeme za pitanja o prelasku u Chelsea, no zbog ovih navijača i predivne sezone, sigurno ću se jednoga dana vratiti na Poljud, kazao je Mario Pašalić nakon vjerojatno zadnje odigrane utakmice u bijelom dresu na Poljudu.

Duboko u sudačkoj nadoknadi utakmice protiv Osijeka trener Hari Vukas zamijenio je Marija Pašalića kako bi ga gledatelji na Poljudu ispratili pljeskom. Mario se okrenuo prema sjeveru, naklonio se i zapljeskao najvjernijim navijačima Hajduka, koji su mu nešto ranije izvjesili transparent - 'Mario, sretno i hvala'. Poprilično je izvjesno i kako će nadareni veznjak u srpnju ponijeti prestižnu nagradu Torcide 'Hajdučko srce'.

- Hvala svima koji su me podržavali tijekom sezone, posebno Torcidi. Ne znam što više reći. Bilo je puno emocija na kraju kad sam izlazio, ipak sam ja dijete Hajduka, od desete godine sam tu. Hajduk mi je sve i stvarno će mi ovaj oproštaj ostati u lijepoj uspomeni - kazao je Mario, koji se trudio tijekom cijele utakmice ne bi li zabio gol na oproštaju.

- Želio sam, no na žalost nisam uspio. Pogotovo što je Osijek jedini klub u HNL-u kojem nisam zabio. Nema veze, ako Bog da, zabit ću u zadnjem kolu u Maksimiru protiv Dinama.

Bila je ovo za njega sezona iz snova, u koju je ušao kao mlada nada, a na koncu je završava kao drugi najbolji strijelac momčadi, s potpisanim ugovorom za Chelsea u džepu te nadom kako će izbornik Niko Kovač u srijedu pročitati njegovo ime među kandidatima za odlazak na SP u Brazil.

- Na izborniku je da odluči. Pratio je HNL, vidio je što je trebao vidjeti, ja se ne želim preko medija ubacivati u reprezentaciju. Mlad sam, ima još vremena za mene... Bit će kako izbornik odluči - kazao je skromni Pašalić i dodao:

- Pamtim sve svoje utakmice u bijelom dresu, pogotovo one u kojima sam zabijao golove. Naravno, najviše onu protiv Dinama, u kojoj sam zabio dva gola za pobjedu na Poljudu. Bila je ovo predivna sezona za mene, dijete sam Hajduka i podrška publike mi jako puno znači. Sigurno ću se jednoga dana vratiti na svoj Poljud.

O Chelseaju opet nije želio kazati niti riječi.

- Još nije vrijeme za to, do kraja sezone odgovaram isključivo na pitanja vezanim za Hajduk.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao