Obavijesti

Sport

Komentari 27

Pep napao 'krvnika' De Jonga; Mihajlović: Pa nije ti ovo balet

Pep napao 'krvnika' De Jonga; Mihajlović: Pa nije ti ovo balet
2

Žestoko je bilo u tunelu Allianz Arene u Münchenu nakon utakmice Audi Cupa. Pep Guardiola napao je De Jonga koji je u prvom poluvremenu ozlijedio Joshuu Kimicha

VIDEO

Joshua Kimich (20) nova je žrtva u bilježnici Milanova veznjaka Nigela de Jonga . Nizozemac je neopreznim startom već u prvom poluvremenu utakmice Audi Cupa u Münchenu ozlijedio mladog njemačkog veznjaka. Guardiola je poludio na to i na putu do svlačionice u poluvremenu napao De Jonga.

Na sreću sve je stalo samo na verbalnim prepucavanjima trenera Bayerna i igrača Milana. De Jong je čak krenuo u obračun s Guardiolom, no zadržali su ga suigrači i spriječili još veću sramotu u tunelu. Nakon utakmice Guardiola ipak nije želio dolijevati ulje na vatru.

- Rekao sam mu samo da sam tužan zbog ozljede Kimicha koji neće igrati u finalu. Joshua će svakako biti jedan od najboljih njemačkih nogometaša u idućih deset godina - rekao je Guardiola.

Siniša Mihajlović je ipak bio malo direktniji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ovo je pripremni turnir za sezonu, a ne prijateljska utakmica i mi smo igrali nogomet. Pa nije to balet , prekršaji su sastavni dio igre - žestoko je odgovorio trener Milana.

Nizozemac je i inače poznat kao žestok igrač, a navijači ga pamte po krvničkom kung-fu udarcu u prsa Xabi Alonsa u finalu Svjetskog prvenstva 2010. godine.

VIDEO

Bayern je u polufinalu Audi Cupa pobijedio Milan 3-0 golovima Bernata, Götzea i Lewandowskog i u finalu će igrati protiv Reala koji je pobijedio Tottenham 2-0.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića