Obavijesti

Sport

Komentari 79

Pérez: Doveli smo Kovačića kako bismo pojačali rezerve

Pérez: Doveli smo Kovačića kako bismo pojačali rezerve
1

Znalo se da će se Mateo Kovačić teško izboriti za prvu postavu Real Madrida iako su ga "kraljevi" bogato platili, no riječi predsjednika Florentina Péreza ne ohrabruju

VIDEO

Transfer Matea Kovačića iz Intera u Real Madrid vrijedio je oko 35 miljuna eura. Mnogi su se pitali zašto treba "kraljevskom klubu" pokraj toliko vrsnih veznjaka, a odgovor na to pitanje dao je predsjednik Florentino Pérez.

- Kupili smo ga kako bismo poboljšali konkurenciju među pričuvnim igračima - ispalio je Pérez za španjolski radio Cadena Ser.

- Rafa Benítez govorio mi je o njemu jer ga je dvije godine pratio u Italiji. I Luka Modrić rekao nam je da je fenomenalan igrač - nastavio je prvi čovjek "kraljeva".

Beníteza su htjeli još prije šest godina

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Najveća promjena na Santiago Bernabéuu uoči početka nove sezone bila je ona trenerska. Carla Ancelottija zamijenio je Rafael Benítez.

- On je bio najbolje moguće rješenje jer je Španjolac i madridista. Još 2009. htjeli smo ga dovesti. Bilo je lakše rastati se s Ancelottijem jer je momčad trebala novi zamah. Projekt je stagnirao do siječnja i nisam puno sumnjao u to da nam treba promjena - zaključio je Pérez.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 79
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu