Obavijesti

Sport

Komentari 23

Perišićev debi u derbiju della Madonnina: Igrat ću gdje treba

Perišićev debi u derbiju della Madonnina: Igrat ću gdje treba
2

INTERU NE MOŽETE REĆI "NE" Ivan Perišić u nedjeljnom derbiju protiv Milana debitirat će u dresu Intera s kojim ima velike ambicije. Kaže da ne osjeća pritisak

VIDEO

Drago mi je što sam ovdje jer je Inter jedan od najvećih klubova svijeta, rekao je Ivan Perišić u debija u dresu milanskog Intera. A on će biti poseban. Hrvatski reprezentativac, uz Marcela Brozovića , u crno-plavom dresu dočekuje "derby della Madonina", jedan od najvećih gradskih okršaja u svijetu nogometa protiv Milana.

- Znam što derbi znači našim navijačima i moramo dati sve od sebe kako bismo pobijedili, ne samo u derbiju, nego u svakoj utakmici - rekao je Perišić i dodao:

- Ne mislim da je normalno da ova dva kluba završe tako nisko na ljestvici kao što je to bilo prošle sezone. Obje momčadi dat će najbolje od sebe u derbiju i moramo biti sigurni da nas ne uhvate nespremne.

Perišić je dugo pregovarao s "nerazzurrima", nikad u karijeri nije imao toliko dugu transfer-sagu. No Inter je velik klub i nije mu mogao reći "ne". Kaže Ivan kako ne osjeća pritisak, ali zna da su očekivanja velika. Inter bi se morao vratiti u vrh talijanskog nogometa s Perišićem u ofanzivi. Gdje točno, ovisit će o treneru Robertu Manciniju .

- Mogu igrati na svim pozicijama u veznom redu, a igrao sam i kao napadač, u sredini ili kao krilo. Na Manciniju je da odluči, učinit ću što god zatraži od mene - zaključio je bivši nogometaš Wolfsburga koji će u novom klubu nositi dres s brojem 44 .

Perišić nije gubio vrijeme na sjajne poteze pod vodstvom novog trenera. Zabljesnuo je već na prvom treningu uz Adema Ljajića koji je stigao iz Rome na posudbu. Dvojac je zabio fantastične golove.

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 23

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?
UŽIVO OD 18 SATI

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?

Rijeka i Dinamo danas od 18 sati igraju uzvratnu utakmicu finala Kupa. Prva utakmica na Maksimiru završila je 0-0, a podsjetimo kako je na snazi pravilo gola u gostima
Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana
PAO JE DOGOVOR

Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana

Nakon sastanka s predsjednikom kluba Florentinom Pérezom kapetan "vatrenih" dogovorio je posljednje detalje novog jednogodišnjeg ugovora koji će isticati tri mjeseca prije 40. rođendana