Obavijesti

Sport

Komentari 26

Petrolud: Veznjak plaća 100 € jer je debeo, krilo tuče policiju

Petrolud: Veznjak plaća 100 € jer je debeo, krilo tuče policiju
1

Gevaro Nepomuceno je opsjednut zlatom. Ljubav prema tome metalu ide toliko daleko da je ugradio zlatne zube. Victor Astafei svaku utakmicu igra s kacigom...

VIDEO

Urugvajac Juan Albin, poslije Mutua najpopularniji i najomiljeniji igrač Petrolula, već osam godina plaća klubu 100 eura svaki tjedan zato što ima previše kilograma.

Obožava brzu hranu i na svako vaganje dođe - predebeo. Tako se dogovorio, dok je još bio u Getafeu, da na tjedan plati 100 eura kazne. Bez obzira što jeo. Tu praksu je nastavio u Espanyolu, a 100 eura plaća i u Petrolulu.

Albin je samo jedan u galeriji “ludih” igrača u Petrolulu. Napadač Adrian Mutu prešao je u evangeliste i tvrdio da se produhovio. No već sljedeći dan prevario je suprugu, pa ga sad očekuje razvod.

Posebna priča su Petrolulova krila. Lijevo krilo, Gevaro Nepomuceno, je opsjednut zlatom. Ljubav prema tome metalu ide toliko daleko da je ugradio zlatne zube.

Desno krilo, Victor Astafei, svaku utakmicu igra s kacigom, baš kao Petr Čech. Inače, izvan terena piše pjesme, a izdao je i nekoliko knjiga. Nema auto, to ga ne zanima, na treninge dolazi i odlazi - biciklom...

  • G. NEPOMUCENOGevaro je najveći ljubitelj zlata u momčadi. Kako ga suigrači zovu “zlatni zub”, uoči Dinama je otišao stomatologu i ugradio - zlatni zub.
  • J. ALBINNa tjedan plaća 100 eura zbog debljine. Kaže da je sklon debljanju i na svakom vaganju je najteži. Dogovorio se s klubom za 100 eura na tjedan.
  • NJ. PRESO: Kamerunac je jedan od onih koje nije teško isprovocirati. Nakon što ga je zaustavio policajac i tražio dokumente, Njonge ga je nokautirao.
  • A. MUTUZbog ‘lude’ glave mnogi glazbenici zvali su ga da im glumi u spotovima. Uzeo bi cigaru, ušao u striptiz klub u pratnji zgodnih žena i sjeo s njima.
  • V. ASTAFEI: Svaki susret igra s kacigom, a izvan terena piše pjesme i romane. Ima vlastiti blog, na kojem piše prozu. Nema auto, cijelu karijeru vozi bicikl.
  • T. TAMUZ: Nigerijac je dobio izraelsko državljanstvo nakon 10 godina borbe. Ako Petrolul bude prvak, istetovirat će žutog vuka, maskotu kluba.
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome