Obavijesti

Sport

Komentari 96

Pilot drona prijetio Vučiću pa ga uhitili, Albanci najavili kaos

Pilot drona prijetio Vučiću pa ga uhitili, Albanci najavili kaos
8

Albanija i Srbija igraju u četvrtak u 20,45 sati u Elbasanu. Grad je pod opsadom, a albanski mediji pišu kako je policija uhitila čovjeka koji je pilotirao dronom u Srbiji

VIDEO

Albanija dočekuje Srbiju u četvrtak u 20,45 sati u kvalifikacijskoj utakmici za Euro 2016. Albanci uz eventualnu pobjedu imaju velike šanse izravno otići na Euro dok su Srbi prikovani za dno ljestvice s jednim bodom.

Snajperisti, helikopteri...

No ovo je više od utakmice. Elbasan u kojem će se igrati je pod opsadom. Promet će biti blokiran od 8 sati, niti jedan kafić u blizini stadiona neće raditi od podneva, na sigurnost će paziti 2000 policajaca, 400 redara, a tijekom utakmice iznad stadiona patrolirat će tri helikoptera. Angažirani su i snajperisti.

- Ne gledajte u snajpere, gledajte u gol - poručio je srpskim igračima bivši jugoslavenski reprezentativac Zoran Mirković, koji možda i nije najbolje rješenje za davanje savjeta na vrućim gostovanjima.

On se 1999. godine na Maksimiru više bavio Jarnijevim međunožjem nego loptom na terenu. U razgovoru za ALO.rs usporedio je Zagreb i Elbasan.

- Mi smo tada u Zagrebu igrali utakmicu koja je imala rezultatski značaj. Ova u četvrtak nema. Zato neka se opuste i igraju - kaže Mirković .

Stadion u Elbasanu prima samo 12.000 ljudi. Da prima 100.000, vjerojatno ne bi svi stali. Albanci za kartu na crnom tržištu daju i do 500 eura, a neki na vjetrobranskim staklima ostavljaju poruke da u zamjenu za ulaznicu daju svoj automobil.

Albanci uhitili pilota drona, navijači prijete

Čovjeku koji je upravljao dronom u Beogradu, Ismailu Morini , zabranjen je dolazak na utakmicu. No on je na društvenim mrežama poručio kako dolazi 100 posto. Albanski mediji pišu kako je policija uhitila Morinu.

Kod njega su pronašli dva pištolja . Morina se branio kako je to za njegovu zaštitu jer mu prijete iz Srbije. No za oružje nije imao dozvolu. Ekstremni albanski navijači zaprijetili su kako će napasti srpske igrače ako vlasti ne puste Morinu iz pritvora.

Morina je prije uhićenja na društvenim mrežama prijetio srpskom premijeru Vučiću.

VIDEO

Kaos u Beogradu

Prošla utakmica u Beogradu završila je općom tučnjavom. Nakon što se dron sa zastavom “Velike Albanije” spustio na travnjak, počeo je kaos u kojem se nije znalo tko koga udara. Utakmica je registrirana 3-0 za Albaniju jer su srpski navijači ušli na teren i napali gostujuće igrače.

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 96
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao