Obavijesti

Sport

Komentari 108

Posljednji 'Que Sera, Sera' s Anfielda za kultnog kapetana

Posljednji 'Que Sera, Sera' s Anfielda za kultnog kapetana
28

Steven Gerrard odigrao je posljednju utakmicu na Anfieldu u dresu Liverpoola, a 'redsi' su po tko zna koji put bili očajni i kod kuće izgubili od Crystal Palacea 1-3

VIDEO

Nogometaši Liverpoola u pretposljednjem su kolu engleskog prvenstva na prepunom Anfieldu u sjajnoj atmosferi izgubili od Crystal Palacea 1-3 i tako doveli u pitanje plasman u Europu sljedeće sezone. 'Redsi' imaju još bod prednosti pred Tottenhamom i za plasman u Europsku ligu morat će pobijediti na gostovanju kod Stokea u posljednjem kolu.

Bila je to, na žalost svih ljubitelja nekada slavnog kluba, još jedna u nizu od katastrofalnih, a mnogi bi rekli i sramotnih, izdanja Liverpoola koji su uspjeli pokvariti i oproštajnu utakmicu Stevena Gerrarda koji je posljednji put u svojoj karijeri igrao u dresu Liverpoola na Anfieldu.

Poveli su domaćini u 26. minuti preko Lallane , no u 43. je izjednačio Puncheon . U 60. minuti za vodstvo gostiju zabija Zaha , a u sudačkoj nadoknadi prekršaj Lucasa, koji se dogodio par centimetara izvan šesnaesterca, sudac Jonathan Moss kaznio je penalom. Udarac Murraya obranio je Mignolet , no lopta se ponovno odbila do igrača gostiju koji ipak pogađa za 3-1.

Kraj ere

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Gerrard je prije nekoliko dana izjavio kako nije siguran da će moći sakriti suze pri izlasku s travnjaka i najvjerojatnije je tražio od Brendana Rodgersa da ga ne vadi prije isteka vremena za 'standing ovation'. Ostao je Stevie G do kraja iako mu je vjerojatno teško bilo gledati kako njegova momčad gubi u važnoj utakmici. Kraj je to jedne velike karijere jednog od najvećih engleskih igrača u povijesti.

VIDEO

Gerrard će za dva tjedna napuniti 35 godina i odigrat će još koju sezonu u SAD-u, a svi ljubitelji 'redsa' mogu se samo nadati kako će vodstvo kluba napokon shvatiti kako je problem u menadžerima koje dovode u klub i koji katastrofalnim trošenjem milijuna eura kupuju osrednje igrače, a takva politika ovaj klub nikada neće vratiti na stare staze slave .

'Majstori' u Liverpoolu su od 1990. kada je osvojen zadnji naslov prvaka Engleske potrošili ukupno oko 800 milijuna eura za skoro 200 igrača od kojih su rijetki poput Luisa Suareza i Xabija Alonsa uistinu i zaslužili nositi dres ovakvog velikana.

Posljednji pozdrav

Razočarana publika na Anfieldu po posljednji je put jednom od svojih omiljenih igrača u bogatoj povijesti kluba otpjevala staru pjesmu na melodiju ' Que Sera, Sera ' što je znakovito otkrilo kako se među ljubitelje 'redsa' uvela apatija, pa eto, dogodit će se što se već treba dogoditi. Za kraj spomenimo i kako je Dejan Lovren odigrao cijelu utakmicu i bio, po tko zna koji put, loš.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 108
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
E, ova slika otišla je u svijet: Pokazao stražnjicu usred prijenosa relija u Hrvatskoj!
ULJEZ NA UTRCI

E, ova slika otišla je u svijet: Pokazao stražnjicu usred prijenosa relija u Hrvatskoj!

Dok je Andreas Mikkelsen 'pičio' hrvatskim cestama, jedan navijač je pokazao stražnjicu u kameru. Neke je nasmijao, nekima je to bilo degutantno, ali kako god, on se uspio pojaviti u domovima diljem svijeta