Obavijesti

Sport

Komentari 115

Potop hrvatskog Intera: Milan je 'nerazzurrima' zabio tri gola

Potop hrvatskog Intera: Milan je 'nerazzurrima' zabio tri gola
7

KRIZA Nakon trice kod Juventusa, Inter je isti broj golova u mreži dobio i od najvećeg rivala Milana u derbiju "della Madonina". "Rossoneri" su u velikom naletu

VIDEO

Nogometaši Milana pobijedili su Inter 3-0 u velikom milanskom derbiju u sklopu 22. kola talijanskog nogometnog prvenstva i tako učvrstili šesto mjesto na ljestvici. Strijelci za "rossonere" bili su Alex, Carlos Bacca i Mbaye Niang.

Momčad Siniše Mihajlovića povela je u 35. minuti. Honda je ubacio s desne strane, a najviši u skoku bio je Alex koji je glavom zakucao loptu u mrežu za 1-0.

Najveću priliku za izjednačenje službeni su gosti imali u 70. minuti nakon što je Alex bio u duelu s Maurom Icardijem u šesnaestercu Milana. Argentinski napadač teatralno je pao, sudac Damato dosudio penal, a Icardi pogodio - stativu.

Kazna je brzo stigla. Samo tri minute potom Bacca je iskoristio nepažnju obrane "nerazzurra" i iz blizine poentirao za 2-0 pokraj nemoćnog Samira Handanovića. Konačan rezultat postavio je Mbaye Niang u 77. minuti.

Marcelo Brozović, kojega se ovih dana spominje u kontekstu prelaska u Arsenal posljednjih dana prijelaznog roka, imao je punu minutažu, dok je Ivan Perišić napustio igru u 77. minuti.

Inter je ovim porazom nastavio seriju neuspjeha u prvenstvu koji se protežu već četvrtu utakmicu. Drugu utakmicu zaredom primio je tri gola i ostao na četvrtoj poziciji s devet bodova zaostatka za Napolijem koji je slavio protiv Empolija 5-1 te sedam za Juventusom, koji je bio uvjerljiv kod Chieva (4-0). Milan je na šestom mjestu s pet bodova minusa za gradskim rivalom.

Serie A, 22. kolo:

  • Chievo Verona - Juventus 0-4
  • Napoli - Empoli 5-1
  • Genoa - Fiorentina 0-0
  • Torino - Hellas Verona 0-0
  • Udinese - Lazio 0-0
  • Bologna - Sampdoria 3-2
  • Milan - Inter 3-0
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 115

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu
ANALIZA MEČA ZA TITULU

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu

Kako bih ja bodovao? Usik je sigurno dobio dvije ili tri runde više, plus nokdaun u devetoj. I da je tada sudac malo drugačije reagirao, bio bi to kraj meča, rekao je Mavrović
Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima