Obavijesti

Sport

Komentari 12

Potpisali Vlašić, Hairlahović i Balić: Očekujemo puno od njih

Potpisali Vlašić, Hairlahović i Balić: Očekujemo puno od njih
1

Sva trojica su potpisali ugovore na preporuku cijele struke kluba, što je jako važno, rekli su u Hajduku nakon što su potpisali prve ugovore s talentiranim kadetima

VIDEO

Na Poljudu su danas predstavljena trojica mladih igrača koji su potpisali profesionalne ugovore, kadeti Nikola Vlašić, Andrija Balić i Ismar Hairlahović. O svoj trojici je biranim riječima govorio sportski direktor Goran Vučević.

- Ismar Hairlahović je prije tri i pol godine došao iz Nogometne akademije Pašić iz BiH. Odličan je učenik i igrač koji je svojim radom zaslužio potpis profesionalnog ugovora. Joško Vlašić je najzaslužniji za razvoj sina Nikole, za kojeg već sada postoji jako veliki interes stranih klubova. On je u pravom trenutku došao u Hajduk, gdje je dobio dimenziju više i od njega jako puno očekujemo, kao i od Andrije Balića, koji dolazi iz prave hajdučke obitelji, koji je uostalom već debitirao protiv Bešiktaša - kazao je Vučević i dodao:

- Sva trojica su potpisali ugovore na preporuku cijele struke kluba, što je jako važno, a potpisani ugovori su prema obrascu kakvom će potpisivati i svi ostali igrači u budućnosti. Ne želimo da ostanu na papiru igrači, nego da budu što bolji igrači na korist kluba. Detalje nećemo otkrivati jer klub smatra kako neke stvari ne trebaju ići u javnost.

Ismar Hairlahović igra na poziciji centralnog veznog, a u pomorskoj školi ima sve petice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Uz malo truda volje i rada sve se može uskladiti. Ovo je za mene velika čast, iznimno mi je drago jer svi znamo koliko je Hajduk veliki klub s tradicijom i poviješću. Na nama je da dobrim igrama opravdamo status i da se nametnemo treneru prve momčadi. Hvala svima koji su mi pomogli u radu - kazao je Hairlahović, kojem je od igrača Hajduka uzor Senijad Ibričić, a od inozemnih Xavi.

Nikola Vlašić izdanak je poznate sportske obitelji.

- San svakoga Splićanina koji se bavi nogometom je zaigrati za Hajduk, nadam se da će se meni želja i ostvariti. Znam da je svima zanimljivo to što dolazim iz poznate sportske obitelji, no meni je to normalno. Moj prvi cilj je dokazati se u juniorskoj konkurenciji, a dalje što bude - kazao je Vlašić, koji je kao svog idola izdvojio Sergia Aguera.

Andrija Balić debitirao je u dresu Hajduka na prijateljskoj utakmici protiv Bešiktaša.

- Bio sam iznenađen, no ispalo je dobro na kraju. Evo, sad sam potpisao i profesionalni ugovor, što mi je velika čast i poticaj za rad - kazao je ovaj ofenzivni veznjak, čiji je idol Iniesta.

Sva trojica pripadaju generaciji Hajduka koja dominira u prvenstvu, no unatoč tome nema ih u reprezentativnoj selekciji, koju čine gotovo isključivo igrači Dinama. Sportski direktor Vučević 'preskočio' je odgovor na to pitanje.

- Moja filozofija je da je rezultat važan, ali da je važnije napraviti igrače za prvu momčad. Ne bih volio ulaziti u polemike i konflikte, ne bih volio davati izjave koje će dolijevati ulje na vatru - zaključio je Vučević.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...

Modrićeva objava izazvala je delirij među navijačima Reala. Ovako ga je nahvalio Ancelotti
NEUNIŠTIV JE

Modrićeva objava izazvala je delirij među navijačima Reala. Ovako ga je nahvalio Ancelotti

Modrić je odigrao svih 90 minuta u pobjedi Real Madrida nad Barcelonom (3-2) i opet bio ključan čovjek svoje momčadi...
VIDEO Igrač Barcelone vukao je Modrića i pokušavao ga srušiti, a onda se pošteno osramotio...
KAO BRZI VLAK

VIDEO Igrač Barcelone vukao je Modrića i pokušavao ga srušiti, a onda se pošteno osramotio...

Već mjesecima se diskutira o tome hoće li hrvatski maestro ostati u Real Madridu i sljedeću sezonu. Nema više ključnu ulogu kao nekada, većinom ulazi s klupe, ali u svakoj minuti pokaže koliko vrijedi