Obavijesti

Sport

Komentari 51

Potpisao je za Wolfsburg! Olić se oprašta u finalu Lige prvaka

Potpisao je za Wolfsburg! Olić se oprašta u finalu Lige prvaka
9

Ivica Olić je novi igrač Wolfsburga, a 'vukovi' su tijekom današnjeg dana službeno objavili vijest. Hrvatski napadač potpisao je ugovor s Wolfsburgom na dvije godine

VIDEO

Ono što se u posljednje vrijeme nagađalo danas je dobilo i potvrdu. Ivica Olić odlazi iz Bayerna! Potpisao je dvogodišnji ugovor s Wolfsburgom, a Wolfsburg je transfer i službeno potvrdio. 

- Istina je, potpisao sam s Wolfsburgom na dvije godine! Danas će to klub i službeno potvrditi - javio nam se Ivica porukom iz aviona.

Wolfsburg je na službenim stranicama potvrdio transfer hrvatskog napadača. 

- Ivica je pravi profesionalac. Njegova volja i požrtvovnost za primjer su drugim igračima. Vjerujemo da će tako nastaviti i u našem klubu te da će biti pravo pojačanje - rekao je trener Wolfsburga Felix Magath.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ivica nije mogao ni zamisliti bolji oproštaj od bavarske momčadi od finala Lige prvaka u 'njegovom' Münchenu. Još samo da dobije priliku zaigrati koju minutu. U Bayern je bez odštete došao 2009. godine iz HSV-a potpisavši trogodišnji ugovor. Za minhensku je momčad odigrao 78 utakmica zabivši 23 gola do sada.

Drugi strijelac Lige prvaka

Upravo je na Olićevim golovima Bayern i došao do finala Lige prvaka 2010. godine. Ola je tada u društvu Cristiana Ronalda bio drugi strijelac najelitnijeg klupskog natjecanja sa sedam golova. Ispred njega bio je samo nedodirljivi Leo Messi koji je zabio jedan više.

Debitirao golom Hoffenheimu

Za Bayern je debitirao protiv Hoffenheima i odmah u prvoj utakmici zabio gol za remi (1-1). Zbog svoje požrtvovnosti odmah je postao miljenik navijača, a svoje najbolje dane u bavarskom divu proživljavao je 2010. godine u Ligi prvaka. Najprije je u četvrtfinalu srušio Manchester United, a onda je u polufinalu hat-trickom gotovo sam razbio Lyon i odveo Bayern u već spomenuto finale.

S Bayernom je osvojio Bundesligu i njemački kup te igrao finale Lige prvaka. No najvažnije je da Ivica osvaja trofeje gdje god da dođe. Na redu je Wolfsburg!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...