Obavijesti

Sport

Komentari 230

Završio zimski prijelazni rok: Giannelli Imbula transfer dana!

Završio zimski prijelazni rok: Giannelli Imbula transfer dana!
8

Danas je završio siječanjski prijelazni rok. Bilo je nekoliko zanimljivih transfera, a onaj najveći je bio Giannellija Imbule iz Porta u Stoke City vrijedan 24 milijuna €

VIDEO

Završio je siječanjski prijelazni rok u Francuskoj, Italiji, Engleskoj i Španjolskoj, a u Njemačkoj će se to dogoditi sutra u 18 sati! Bilo je dosta aktivnosti iako najveći europski, a ujedno i svjetski klubovi, nisu previše trošili niti prodavali. Uglavnom su aktivni bili oni manji. Vijest dana je definitivno potvrda Guardiolinog preuzimanja Manchester Cityja dok je najskuplji transfer dana bio onaj Ginnellija Imbule u Stoke City za 24 milijuna eura.

Chelsea je pokušao dovesti Jamieja Vardyja, ali to mu nije pošlo za rukom. U suprotnom smjeru je trebao otići Loic Remy, ali je zbog oluje transfer propao.

Nigel de Jong je napustio Milan i otišao u Ameriku gdje će igrati za LA Galaxy dok je napadač Rome Seydou Doumbia stigao na posudbu u Newcastle. Kad smo već kod Newcastlea, Ayoze Perez je produžio ugovor do 2021. godine.

Denis Čerišev nije odigrao ni jednu utakmicu otkad je došao Zinedine Zidane pa je Rus odlučio otići - u Valenciju.

Arsenalov Mathieu Debuchy je prešao u Bordeaux dok je Oumar Niasse za 18 milijuna eura došao iz Lokomotiva Moskve u Everton.

Napoli je na posudbu doveo Vasca Reginija iz Sampdorije čime je zakomplicirao status Ivana Strinića. Regini je lijevi bek.

Veznjak Chelseaja Marco van Ginkel otišao je na novu posudbu, ovaj put u PSV.

Andrija Balić je i službeno postao član Udinesea dok je Rijekin golman Ivan Vargić potpisao za Lazio, ali će ostati do kraja sezone u Rijeci.

Definitivni pobjednik dana (što se tiče iznosa) je Porto. Klub s Dragaua je zaradio 24 milijuna eura (29 sa svim bonusima i 15 posto od sljedeće prodaje) na prodaji veznjaka Giannellija Imbule Stoke Cityju.

Vrlo buran dan u nogometnom vlaku, sljedeća postaja - ljetni prijelazni rok.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 230

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
VIDEO  Jokić bez dlake na jeziku nakon debakla Denvera.  Jednim odgovorom zabrinuo je i Srbe...
TROSTRUKI MVP NBA LIGE

VIDEO Jokić bez dlake na jeziku nakon debakla Denvera. Jednim odgovorom zabrinuo je i Srbe...

Nikola Jokić nije siguran hoće li ići na Olimpijske igre u Parizu sa srpskom reprezentacijom nakon što su njegovi Nuggetsi ispali iz NBA doigravanja