Obavijesti

Sport

Komentari 29

Prekrasna gesta: Luis Suarez iznenadio je bolesnog dječaka

Prekrasna gesta: Luis Suarez iznenadio je bolesnog dječaka
1

Ako budeš dobar i budeš radio sve što ti liječnici kažu, obećajem ti da ću ti poslati svoj dres. Ali onaj s kojim ću igrati, a ne onaj iz dućana, poručio je Lucho Mateu

VIDEO

Uz fenomenalne izvedbe na travnjaku Luis Suarez napravio je i predivnu stvar u životu jednog bolesnog urugvajskog dječaka. Malenom Mateu je prije dvije godine dijagnosticiran rak, a ovom prilikom mu je rečeno kako putem Skypea ima konzultacije s jednim specijalnim liječnikom iz Španjolske. 

- Bok, Mateo! Čuješ me? Kako si? - upitao je Suarez, koji je na početku razgovora imao ugašenu kameru kako mladić ne bi odmah shvatio s kim razgovara.

- Ovdje Federico Gonzalez, doktor iz Španjolske. Slušaš li svoje liječnike i uzimaš li sve lijekove za svoje liječenje? - upitao je 'liječnik', a onda priznao istinu:

Borba protiv raka

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Zapravo Mateo, zovem uistinu iz Španjolske, ali nisam liječnik. Bavim se nečim drugim. Možda si nekada slavio uz moje golove. I liječnici ponekad igraju nogomet - rekao je 'liječnik', a onda upalio kameru na što je lice Matea zasjalo, a oči se navodnile. 

- Di si, šampione? Što ima? Kako si? - upitao je Suarez mladića koji je uplakanim glasom odgovorio: 'Dobro'. 

- Slušaj me! Znaš da si prvak, jel' tako? Jako si hrabar, pravi si borac i moraš tako nastaviti. Navijač si Barcelone, jel' tako? Rekli su mi da imaš dres Barcelone, ali ne dres od Suareza? Ok, 'ajmo se dogovoriti. Ako budeš dobar i budeš radio sve što ti liječnici kažu, obećajem ti da ću ti poslati svoj dres. Ali onaj s kojim ću igrati, a ne onaj iz dućana - poručio je Urugvajac svom sunarodnjaku na što je mladić odgovorio:

'Zabio si fantastične golove neki dan'

- Dobro, obećajem! Zabio si fantastične golove neki dan - rekao je Mateo Suarezu na što je ovaj odgovorio:

- Gledao si? Šampione, šaljem ti veliki zagrljaj. Čuvaj se - poručio je Lucho malenom Mateu koji nije mogao vjerovati s kim je upravo razgovarao. 

Bila je to uistinu lijepa gesta napadača Barcelone, a sve u svrhu podizanja svijesti borbe protiv raka. Mladi Mateo će ovaj trenutak pamtiti cijeli, nadamo se dugi, život. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram