Obavijesti

Sport

Komentari 110

'Pripremali smo se na ovakvu odluku suda, znamo što činiti'

'Pripremali smo se na ovakvu odluku suda, znamo što činiti'
1

Cijeloj će momčadi na dnevnoj bazi jako nedostajati glavni trener, no vjerujem da ćemo upravo zbog njega, kao i Zdravka, nastaviti s dobrim igrama, kaže Krznar...

VIDEO

Svima nam je žao što se ovo događa i prije svega bih htio reći da cijeli stručni stožer kao i momčad čvrsto stoje iza Zdravka i Zorana Mamića te smo uvjereni kako su nevini za sva djela koja im se stavljaju na teret, rekao je v.d. trenera Dinama Damir Krznar nakon objave o određivanju 30-dnevnog istražnog zatvora Zoranu i Zdravku Mamiću ovu nedjelju.

Krznar, međutim, ne misli da će se izostanak braće Mamić osjetiti na igri momčadi koju u sljedećih mjesec dana očekuju četiri kola Prve lige (Hajduk, Osijek, Inter, Zagreb), ali i dvoboji drugog (Fola Esch) te trećeg pretkola Lige prvaka.

- Ovaj stožer na čelu sa Zoranom već je dugo zajedno, odlično se poznajemo i sve će funkcionirati kao i dosad. Svi znamo što nam je posao, ovih nekoliko dana u Sloveniji razgovarali smo i pripremili se čak i za ovu varijantu, tako da u momčadi nema panike ni ičega sličnog - kaže Krznar i dodaje:

- Naravno, nama u stožeru i cijeloj momčadi na dnevnoj će bazi jako nedostajati glavni trener, no vjerujem da ćemo upravo zbog njega, kao i Zdravka, nastaviti s dobrim igrama i tako im barem na taj način pobjedama malo olakšati cijelu situaciju. Ponavljam, nedostajat će nam i nadamo se da će što prije biti opet s nama, a dok ih nema mi ćemo raditi svoj posao kao i dosad.

Antolić: Stariji igrači smirit će svlačionicu

Kapetan "modrih" Domagoj Antolić podvukao je kako situacija nije lagana i nada se da će Mamiće uskoro pustiti na slobodu. Zatražio je i pomoć publike.

- Vjerujemo i sigurni smo da su obojica nevini, no naravno da nije ugodna situacija i nadamo se da će uskoro sve biti gotovo, a oni ponovno s nama. Trenutačno je situacija takva da trener neće biti s momčadi na početku sezone kada nas čekaju važne utakmice u prvenstvu i Ligi prvaka. No nas nekoliko starijih igrača s našim će trenerima držati atmosferu u momčadi kako bismo ostvarili što bolje rezultate.

- Siguran sam da će momčad u svakoj utakmici dati svoj maksimum, ali naravno da bi dečkima bilo puno lakše igrati kada bi publika bila iza nas, puno nam to znači. Zato, u ime momčadi, pozivam navijače da već od derbija s Hajdukom za tjedan dana, a onda i u europskim i ostalim utakmicama dođu na Maksimir. Ne možemo obećati rezultat jer je to u sportu nemoguće, ali trud koji ćemo uložiti nikada neće biti upitan, a uz pomoć tribina vjerujemo kako ni pobjede neće izostati - poručuje Antolić za Dinamove službene stranice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 110
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja