Obavijesti

Sport

Komentari 4

Radi na struju: Uređaj od čak 30.000 kuna spašava igrače...

Radi na struju: Uređaj od čak 30.000 kuna spašava igrače...
1

ZA TERAPIJU Uređaj Game Ready postoji već nekoliko godina. Stoji između 25 i 30 tisuća kuna. Dva takva imaju i u Dinamu. Trenutačno ga koristi Dejan Lovren (26)

VIDEO

Uređaj Game Ready hladi i istodobno radi kompresiju, pojašnjava liječnik Ivica Smodek, jedan od vodećih i najboljih stručnjaka za sportsku medicinu u Hrvatskoj.

Baš takav uređaj za terapiju koristi i hrvatski reprezentativac Dejan Lovren. Fotografiju je objavio na svojem profilu na Instagramu. Takav je uređaj za terapiju koristio i Leo Messi.

- Game Ready postoji već nekoliko godina. U uređaj se stave led i voda. Namjesti se temperatura i preko crijeva hladi se natečeno mjesto - kaže doktor Smodek i nastavlja:

- Ovaj je uređaj pomogao i pomoći će mnogim igračima. Radi na struju i na nozi se može držati cijelu noć.

Ivica Smodek je neko vrijeme radio u Dinamu, koji je također nabavio ovakav uređaj.

- U Dinamu smo imali dva ovakva. Cijena jednoga je između 25 i 30 tisuća kuna. Kad se napuni baterija, može trajati i do tri sata. Igračima smo to davali da nose doma, a nekad su to nakon ozljeda počeli koristiti već u autobusu - kaže Ivica Smodek.

Game Ready doista je pravi spas za igrače. Naravno, ako se na oteklinu dulje stavlja samo led nastanu ozebline, a kod ovog uređaja nema takvih opasnosti.

Jedan ovakav uređaj nedavno je nabavio i Mirko Filipović. Lovrenu su očito liječnici u Liverpoolu savjetovali da počne koristiti Game Ready kako bi što prije bio spreman za povratak.

TRI SATA Kad se napuni baterija, uređaj Game Ready može raditi i po tri sata. Tako se može koristiti i dok su igrači na putu za utakmicu ili pak u hotel.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 4

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
VIDEO  Jokić bez dlake na jeziku nakon debakla Denvera.  Jednim odgovorom zabrinuo je i Srbe...
TROSTRUKI MVP NBA LIGE

VIDEO Jokić bez dlake na jeziku nakon debakla Denvera. Jednim odgovorom zabrinuo je i Srbe...

Nikola Jokić nije siguran hoće li ići na Olimpijske igre u Parizu sa srpskom reprezentacijom nakon što su njegovi Nuggetsi ispali iz NBA doigravanja