Obavijesti

Sport

Komentari 26

Raketa je svijetla točka Barce: Ivan pokrenuo savršenu akciju

Raketa je svijetla točka Barce: Ivan pokrenuo savršenu akciju
2

Ivan Rakitić bio je među najboljim igračima protiv Bilbaa. Ivan je započeo akciju u kojoj je Barcelona povela protiv Baska na Nou Campu. Odigrao je sjajnu utakmicu

VIDEO

Ivan Rakitić počeo je fenomenalnu akciju koju je završio Leo Messi. Bio je to jedini gol koji je Barcelona zabila na utakmici protiv Bilbaa u uzvratu španjolskog Superkupa . Baski su izjednačili i s ukupnih 5-1 osvojili prvi trofej nakon 31 godine.

Ako Luis Enrique s nečim može biti zadovoljan, onda je to Ivan Rakitić. Za razliku od sramotnog i prostačkog Piquea , Ivan je bio svijetla točka Barcelone.

VIDEO

Hrvat igra sjajno uoči početka nove sezone. Barca u prvom kolu gostuje na San Mamesu protiv Bilbaa što će joj biti treća utakmica s Baskima u posljednjih 9 dana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Raketa je bio jedan od najboljih igrača u 1-1 protiv Bilbaa na Nou Campu. Razigravao je, stvarao šanse Messiju i Suarezu, a počeo je akciju za prvi gol. Sjajnom loptom pronašao je Suareza, ovaj je prsima spustio Messiju i Argentinac je zabio za 1-0.

Bio je Raketa i među glavnim akterima mini-incidenta nakon tog gola. Golman Bilbaa Gorka Iraizoz bacio se na loptu i nije htio dati Barceloninim igračima da je brzo stave na centar. Rakitić je došao do golmana i okrenuo ga.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu