Obavijesti

Sport

Komentari 110

Rakitić je zabio golčinu Romi! Enrique nije mogao vjerovati...

Rakitić je zabio golčinu Romi! Enrique nije mogao vjerovati...
9

Barcelona je pobijedila Romu 3-0 na turniru Joan Gamper. Ivan Rakitić bio je igrač utakmice. Njegov gol za 3-0 u rašlje s 25 metara obišao je svijet. Pogledajte GOL

VIDEO

Luis Enrique okrenuo se prema klupi i u nevjerici kimao glavom. Nije mogao vjerovati kakav je gol zabio Ivan Rakitić. To se u Barci prije dolaska Rakete nije često viđalo.

Barcelona je u sklopu 50. izdanja trofeja Joan Gamper na Nou Campu ugostila Romu . Katalonci su pobijedili 3-0 golovima Neymara, Messija i Rakitića.

Rakitić je igrao od prve minute, a Alen Halilović bio je na klupi. Raketa je zaslužan za potez utakmice. U 66. minuti hrvatski veznjak opalio je s 25 metara. De Sanctis tu nije mogao ništa. Prava "bomba" Rakitića u rašlje golmana Rome.

VIDEO

Imao je Raketa dvije dobre šanse i u prvom poluvremenu, no Szczesny, koji je branio u prvom djelu, oba je puta sjajno reagirao nakon njegovih udaraca u 15. i 17. minuti.

Halilović je ušao pred kraj utakmice. Halilović i Rakitić kombinirali su u samoj završnici susreta, a Raketa je još jedanput opalio prema golu. Golman Rome to je jedva obranio. Rakitić je uz Bartru jedini u Barceloni odigrao cijelu utakmicu.

Nervozni Messi

Messi je u prvom dijelu u jednom trenutku potpuno izgubio živce. Čini se kako mu je stoper Rome Yanga-Mbiwa nešto dobacio pa mu se unio u lice.

Argentinac je reagirao na to i glavom lagano udario igrača rimske momčadi kojeg je još primio za vrat. Sudac je obojicu igrača smirio žutim kartonom.

VIDEO

Prijateljska utakmica:

  • Barcelona - Roma 3-0 (Neymar 26, Messi 41, Rakitić 66)
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 110

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
VIDEO  Jokić bez dlake na jeziku nakon debakla Denvera.  Jednim odgovorom zabrinuo je i Srbe...
TROSTRUKI MVP NBA LIGE

VIDEO Jokić bez dlake na jeziku nakon debakla Denvera. Jednim odgovorom zabrinuo je i Srbe...

Nikola Jokić nije siguran hoće li ići na Olimpijske igre u Parizu sa srpskom reprezentacijom nakon što su njegovi Nuggetsi ispali iz NBA doigravanja