Obavijesti

Sport

Komentari 103

Rakitić: Nitko u reprezentaciji nije više motiviran od mene...

Rakitić: Nitko u reprezentaciji nije više motiviran od mene...
11

Veznjak Barcelone Ivan Rakitić iznimno je motiviran uoči predstojeće utakmice Hrvatske protiv Bugarske. Rekao je kako vjeruje u novog izbornika i zahvalio starom

VIDEO

Ivan Rakitić jedan je od nositelja hrvatske nogometne reprezentacije i s razlogom se od njega puno očekuje u predstojećoj "akciji Bugarska-Malta" čiji bi uspješan završetak, uz činjenicu da Italija ne izgubi od Norveške u posljednjem kolu, "kockastima" donio izravan plasman na Euro u Francuskoj.

Novi izbornik Ante Čačić dao je naslutiti da će u postavi za Bugare u subotu na Maksimiru veznjaka Barcelone koristiti kao polušpicu ispred Matea Kovačića i Luke Modrića.

- Sviđa mi se što sam ovdje među, kako uvijek kažem, svojom braćom suigračima. Mislim da smo jako motivirani vratiti pozitivnu energiju koja sad možda nije najbolja. Radimo na tome, dat ćemo sve od sebe i uložit ćemo svu snagu, a na kraju je izbornik taj koji će odlučiti što je najbolje za cijelu reprezentaciju - rekao je Rakitić i dodao:

- Ja sam tu da dam sve od sebe, nitko nema veću želju i motivaciju. Skupit ćemo svu snagu koju imamo da budemo zajedno uspješni i ponosni na našu reprezentaciju.

Čačić je posjetio Rakitića prošli tjedan u Barceloni, kada su se upoznali. Dojmovi su mu jako dobri.

- Izbornikova poruka reprezentativcima po dolasku na okupljanje bila je jako pozitivna. Ima veliko povjerenje u nas, sve nas jako dobro poznaje. Sve se, naravno, čini jako pozitivno i vjerujemo u našeg izbornika - rekao je Raketa i spomenuo bivšeg šefa:

- Želim zahvaliti Niki Kovaču na svemu što nam je dao. Idemo nastaviti tim putom, znamo u kakvoj smo situaciji, dat ćemo sve od sebe. Vjerujemo u nas igrače i u novog izbornika i sve njegove ljude. Želimo mu uzvratiti pruženo povjerenje.

"Kockaste" zvijezde razveselile djecu na Rebru

Dva oca u hrvatskoj reprezentaciji, Rakitić i Darijo Srna, posjetila su u utorak odjel pedijatrije KBC-a Rebro gdje su se družili, fotografirali s djecom te im uručili darove povodom Inine donacije od 150.000 kuna.

Grgur Žučko/PIXSELL

- Otac sam, kako volim reći, jedne princeze. Znam što znači biti roditelj i što roditeljima znači vidjeti osmijeh na licima svoje djece. Ovdje smo jer možemo pridonijeti tome. Jako nam je drago, mislim da smo pokazali da smo uvijek tu kad možemo nešto učiniti i da to nikad nije teško. Uvijek smo otvoreni, rado smo uz djecu i družimo se s njima - rekao je Rakitić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 103
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'