Obavijesti

Sport

Komentari 25

Rakitić protiv "brata" Turana: Naučio sam Ivana turski jezik

Rakitić protiv "brata" Turana: Naučio sam Ivana turski jezik
5

Rakitić mi je nakon ždrijeba poslao poruku: "Vamos abi, Hrvatska protiv Turske", rekao je novi nogometaš Barcelone, koji je u Atletico Madridu igrao s Mandžukićem

VIDEO

Hrvatska i Turska igrat će u istoj skupini u kvalifikacijama za Svjetsko nogometno prvenstvo 2018. godine. Bit će to dvoboj dvojice suigrača u Barceloni, Ivana Rakitić i Arde Turana. Turčin je u Atletico Madridu igrao s Mandžukićem i dosta je slobodnog vremena provodio s njim. Prešao je u Barcelonu i opet se sprijateljio s Hrvatom.

- U Atleticu sam bio s Mandžukićem, sad sam s Rakitićem. Svaki je na svoj način odličan igrač. Hrvati uglavnom igraju u inozemstvu, imaju jaku momčad, ali u našoj skupini nema slabih - rekao je Arda Turan i dodao:

- Naučio sam Rakitića da mi kaže "brate" na turskom jeziku. Poslao mi je poruku nakon ždrijeba: "Vamos abi, Hrvatska protiv Turske" - dodaje Turan, koji će za Barcelonu moći igrati tek 2016. godine zbog Fifine zabrane transfera.

Hrvatska će Tursku dočekati na praznom stadionu zbog kazne Uefe za kukasti križ. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- To što ćemo igrati bez navijača za nas je velika šansa. Druga naša šansa je što igramo na kraju ciklusa i bit će veći pritisak na Hrvatima - dodao je Turan.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu