Obavijesti

Sport

Komentari 184

Rakitić slavi, a Modrić tuguje: Barca dobila, Real je izgubio!

Rakitić slavi, a Modrić tuguje: Barca dobila, Real  je izgubio!
6

Barcelona je slavila kod Villarreala 1-0 golom Sandra. Real je izgubio, iako je imao 2-0 u gostima kod Sociedada. Prvaci Europe na kraju su primili četiri komada (4-2)

VIDEO

Ivan Rakitić i Luka Modrić bili su u akciji u nedjelju navečer u 2. kolu španjolskog prvenstva. Raketa je bio uspješniji. Barcelona je slavila na gostovanju kod Villarreala 1-0, a Real je izgubio u gostima od Real Sociedada 4-2.

Ivan Rakitić odigrao je cijelu utakmicu u Barceloninoj pobjedi kod Villarreala. Dobro je Rakitić držao konce u sredini terena, a Barcelona se mučila u realizaciji. Stvorili su Katalonci dosta šansi, ali lopta nije htjela u gol. Sandro je spasitelj. 

On je osam minuta prije kraja zabio gol za pobjedu. Imala je Barcelona i malo sreće jer ih je u jednom trenutku spasila stativa. 

Realu ne ide u ružičastom

Real Madrid vodio je 2-0 protiv Real Sociedada. No gosti, ovoga puta u ružičastoj garnituri, sve su prokockali. Ramos i Bale zabili su za Real, a Luka Modrić, koji je igrao do 75. minute utakmice, asistirao je Velšaninu za 2-0. 

No uslijedio je neobjašnjiv pad Reala. Sociedad se pred domaćim navijačima vraća u šest minuta. Prvo je Martinez smanjio vodstvo u 35. minuti utakmice da bi Zurutuza pred kraj prvog dijela izjednačio. 

U drugom poluvremenu junačka igra Real Sociedada i još dva gola u mreži Ikera Casillasa. Zurutuza je zabi za vodstvo, a pobjedu je potvrdio Vela.

- Ovo je bilo grozno! Mi smo Real i moramo bolje. Svi smo krivi, ne samo obrana. Cijela momčad. Jako smo bili loši. Morat ćemo puno toga popraviti. Ovako ne možemo igrati  - rekao je Iker Casillas nakon utakmice.

Primera, 2. kolo:

  • Villarreal - Barcelona 0-1 (Sandro 82)
  • Real Sociedad - Real Madrid 4-2 (Martinez 35, Zurutuza 41, 65, Vela 75 / Ramos 5, Bale 11)
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 184
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao