Obavijesti

Sport

Komentari 49

Razočarani Vukovići: Dragi ne daju u repku, Andriji u Hajduk

Razočarani Vukovići: Dragi ne daju u repku, Andriji u Hajduk
3

Umjesto na pripreme hrvatske rukometne reprezentacije, Drago Vuković došao je u Split tješiti blizanca Andriju, kojem ne daju u Hajduk za čiji dres sanja od malena...

VIDEO

Godina na izmaku bila je iznimno uspješna za braću blizance Dragu i Andriju Vukovića, no njen sam kraj ih je rastužio. Drago nije dobio očekivani poziv izbornika Slavka Goluže, dok Andriju braća Žužul ne puštaju u Hajduk.

Drago je tako, umjesto na pripreme rukometne reprezentacije, došao za Božić kući u Split utješiti blizanca Andriju.

- To što se događa je jako ružno, ali takav je život, mi sportaši ne odlučujemo ni o čemu. Bez riječi su se odrekli Ivana Balića i Petra Metličića, pa sam im ja bio najmanji problem - kazao je Drago i dodao:

- Došao sam dati podršku bratu. Razumijem njegovu želju da zaigra za Hajduk jer smo od malih nogu skupa išli na sjever, sanjali da ćemo obući dres Hajduka. Andrija je dao dovoljno Splitu i mislim da bi bio red da ga puste.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Braća Žužul navodno za Andriju imaju ponudu iz Turske, ali on u Tursku ne želi.

- Kad su me degradirali na mjesto trećega golmana, odlučio sam se za Hajduk i nema te sile koja će me odvratiti. Odlučio sam ići do kraja, spreman sam na sve, pa i na kraj karijere, ali u Tursku neću. Kad već nisam zaradio veliki novac, želim ispuniti dječački san, barem jedanput braniti za Hajduk na Poljudu. Nekome je to teško shvatiti, ali za mene nema dileme, srce vuče na Poljud.

Žužulima je zahvalan, ali...

- Oni su dobri ljudi, spasili su me s ceste, ali ja sam im za sve deseterostruko vratio. Uvijek sam davao 120 posto, branio u svim važnim utakmicama i zato smatram da sam zaslužio korektan rastanak. Zbog odnosa dvaju klubova, navijača u gradu, bilo bi najbolje da se prijateljski rastanemo. Ako ne ide prijateljski, ja sam spreman na sve.

Drago Vuković

- Ima gore na nebu netko tko nas sve gleda i sve se na kraju vrati. Neka se zapitaju kako bi se osjećali da je njihovo dijete u pitanju.

Andrija Vuković

- Braća Žužul su me spasili s ceste, ali ja sam im to vratio deseterostruko i svaki put su me micali s gola. Ovako dalje više ne ide. Zagorac je dobar golman, jedan od tri najbolja u Hrvatskoj, i nemam primjedbi na to što su se odlučili za njega. Samo, ako su me već degradirali na mjesto trećeg golmana, neka budu korektni i neka me puste u Hajduk, neka me ne prisiljavaju da idem u Tursku. Raspitao sam se kod naših igrača koji tamo igraju, nije to baš tako kako se priča. Klub se bori za opstanak, neizvjesno je što bi bilo nakon ispadanja, tako da mi se tamo ne ide. S druge strane mi se pruža prilika ispuniti dječački san, otići u Hajduk i mislim da bi bilo najbolje da se nakon šest godina rastanemo kao prijatelji. Ako ne ide, ja ću se boriti za svoja prava, pa do kud nas to dovede...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!
VIDEO: BRAVO, MAJSTORE!

Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!

SIBINJ - Lukas Kovačević (23), nogometaš Vinogorca iz Sl. Broda, zabio je gotovo s centra niželigaški gol tjedna u izboru Sofascorea. Bilo je to u pobjedi 5-1 kod Mladosti u Međužupanijskoj ligi, petom rangu hrvatskog nogometa. Prije dvije godine bio je u finalu reality šoua "Utakmica života" i borio se za profesionalni ugovor s Istrom. "Odmah sam znao da ulazi u mrežu, baš je sjela", rekao je.