Obavijesti

Sport

Komentari 199

Modrić se ozlijedio, neće igrati do kraja sezone?! Real slavio

Modrić se ozlijedio, neće igrati do kraja sezone?! Real slavio
4

Nogometaši Real Madrida smanjili su minus za Barcelonom na čelu španjolskog prvenstva. Svladali su Málagu, no može ih zabrinuti ozljeda koljena Luke Modrića

VIDEO

Samo je četiri sata Barcelona imala pet bodova prednosti pred Real Madridom na vrhu Primere. "Kraljevski klub" svladao je Málagu 3-1 na Santiago Bernabéuu.

No navijače Reala, ali i hrvatske reprezentacije može zabrinuti ozljeda Luke Modrića koji je dobio udarac u koljeno u 57. minuti u duelu s veznjakom Malage Reciom te je šepajući napustio teren.

Prema prvim informacijama od liječničke službe, istegnuo je ligamente desnog koljena, zbog čega će biti izvan terena čak šest tjedana . To praktički znači da je sezona za njega gotova . Dvojbeni bi ostali eventualni nastupi u finalu Lige prvaka 6. lipnja, kao i reprezentativni protiv Italije na Poljudu 12. lipnja. Ipak, još se uvijek čeka službena dijagnoza.

- Jako nas brine Lukina ozljeda, ali nadamo se da će biti dobro. Izašao je kako bi obavio liječničke pretrage. Luka ima kvalitetu, fizički je jak, ima dodir, dodavanje, zna zabiti... On je igračina - nahvalio je Luku James Rodríguez, a Carlo Ancelotti izjavio:

- Modrić je imao problem s koljenom, kao i Gareth Bale. Obojica će morati na dodatne pretrage, ali vjerujem da će igrati u srijedu (protiv Atlética, op.a.).

VIDEO

Osim Modrića, ozlijedio se i Gareth Bale kojega je zabolio list. Real je odveo utakmicu u mirnije vode u 24. minuti kad je Sergio Ramos pogodio iz dvojbene pozicije. Ubacio je Ronaldo iz slobodnjaka, a stoper se nalazio na liniji zaleđa, no to pomoćnik nije primijetio.

Málaga je dobrim dijelom utakmice pružala dobar otpor Madriđanima, no nade u pozitivan rezultat potonule su u 69. minuti krasnim golom Jamesa Rodrígueza iz daljine. Konačnih 3-1 u sudačkoj nadoknadi postavio je Cristiano Ronaldo na dodavanje Chicharita .

Portugalčev je to 50. gol u sezoni , od čega 38. u prvenstvu. Messi je današnjim golom došao do brojke od 35 .

Atlético bez Mandže slavio u La Coruñi

Mario Mandžukić nije mogao sudjelovati na gostovanju Atlética kod Deportiva u La Coruñi. No i bez njega su "colchonerosi" slavili 2-1, ponajviše zahvaljujući Antoineu Griezmannu koji je zabio dva gola u petoj i 22. minuti. Oriol Riera u završnici je postavio konačan rezultat. Atlético je na 69 bodova, četiri više od Valencije i sedam manje od Reala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 199
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica
Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.