Obavijesti

Sport

Komentari 108

Realova petarda na Zidaneovoj premijeri, briljirao Gareth Bale

Realova petarda na Zidaneovoj premijeri, briljirao Gareth Bale
7

Real je u prvom susretu pod vodstvom Zidanea slavio 5-0 protiv Deportiva. Bale je zabio "hat-trick", a Benzema je pogodio dvaput. Modrić je odigrao svih 90 minuta

VIDEO

Real Madrid pobijedio je Deportivo na Santiago Bernabeuu 5-0. Karim Benzema zabio je prvi  i zadnji gol, a Gareth Bale ugurao se između golova francuskog napadača s "hat-trickom". Bila je to prva utakmica koju je Real odigrao pod vodstvom novog trenera Zinedinea Zidanea i uspješna premijera igračke legende Reala.

Navijači Reala i nogometna javnost s nestrpljenjem je čekala Zidaneovu premijeru na klupi Reala protiv Deportiva. Igračka legenda sjela je na klupu madridskog kluba sa skromnim trenerskim životopisom. 

Zizou je bio pomoćnik Ancelottiju pa je preuzeo mladu Realovu momčad, da bi mu Perez gurnuo u ruke skupu igračku nakon smjene Rafe Beniteza.

Modrić odigrao cijelu utakmicu

Zidane je za svoju premijeru izabrao Navasa, Carvajala, Ramosa, Pepea, Marcela, Kroosa, Modrića, Isca, Balea, Benzemu i Ronalda. Očekivani sastav Reala protiv osmoplasirane momčadi Primere. Mateo Kovačić nije bio u konkurenciji za momčad zbog crvenog kartona na Mestalli.

Deportivo je ove sezone jedno od iznenađenja u Primeri. Lani su se jedva spasili od ispadanja u drugu ligu, a ove sezone uzeli su bodove Atletico Madridu i Barceloni. Protiv Reala nije išlo.

Bale ukrao Ronaldu svjetla pozornice

Deportivo se solidno držao, ali u 15. minuti Real je poveo. Korner Madriđana, lopta dolazi do Benzeme koji se sjajno snalazi i petom zabija za 1-0. Gareth Bale samo sedam minuta nakon Benzeme odvodi Real na 2-0. 

Carvajal je ubacio s desne strane, a Velšanin glavom šalje loptu iza leđa gostujućeg golmana. Dva udarca u okvir - dva gola.

Drugo poluvrijeme nije moglo bolje početi za Real. Ronaldo je asistirao Baleu, a Velšanin sjajno pogađa za 3-0 Reala. Sjajni Bale u 63. minuti ponovno je zabio i opet glavom za "hat-trick" i 4-0 Reala na Bernabeuu.

Navijači su nedugo nakon trećeg gola Velšanina ustali i zapljeskali. Zidane je izvadio iz igre najboljeg igrača koji je pobrao ovacije Bernabeua. Karim Benzema stavio je točku na i golom u sudačkoj nadoknadi.

Luka Modrić odigrao je cijelu utakmicu.

Primera:

  • Real Madrid - Deportivo 5-0 (Benzema 15, 90, Bale 22, 49, 63)
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 108

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu
ANALIZA MEČA ZA TITULU

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu

Kako bih ja bodovao? Usik je sigurno dobio dvije ili tri runde više, plus nokdaun u devetoj. I da je tada sudac malo drugačije reagirao, bio bi to kraj meča, rekao je Mavrović