Obavijesti

Sport

Komentari 234

Realovih 9 komada, Ronaldova petarda kojom je prešišao Lea

Realovih 9 komada, Ronaldova petarda kojom je prešišao Lea
6

Real Madrid pobijedio je u 29. kolu Primere slabašnu Granadu 9-1. Ronaldo je zabio pet golova te tako za četiri gola prestigao Messija na vrhu ljestvice strijelaca

VIDEO

Real Madrid se vraća starim navikama. Ljutnju nakon poraza u El Clasicu od Barcelone Real je iskalio na slabašnoj Granadi . Gostima su danas u 29. kolu Primere na Santiago Bernabeuu utrpali nevjerojatnih devet komada. U razbijanju 9-1 posebno je raspoložen bio Cristiano Ronaldo koji je zabio čak pet golova . Najveća je to pobjeda Reala i prvi put ove sezone da je Ronaldo zabio pet komada.

Tom petardom Portugalac je prestigao i Lea Messija na vrhu ljestvice strijelaca. Argentinac je na 32, a Ronaldo vodi s čudesnih 36 golova nakon 29 utakmica. Koliko su obojica daleko ispred svih ostalih govori i podatak da su prvi sljedeći na ljestvici strijelaca Bacca i Neymar sa 17 golova.

VIDEO

Modrić natjerao Mainza na autogol pa asistirao Ronaldu za 9-1

Luka Modrić odlično je odigrao cijelu utakmicu. Na samom kraju utakmice njegovo je ubacivanje s desne strane u vlastitu mrežu skrenuo Mainz za 8-1, a onda je i Luka i asistirao Ronaldu za konačnih 9-1. Sjajno je hrvatski reprezentativac dirigirao igrom Reala i jasno još jednom pokazao da je ozljeda stvar prošlosti.

VIDEO

Realove navijače može veseliti i povratak nakon ozljede Jamesa Rodrigueza koji je prilikom izlaska iz igre u 61. minuti dobio ovacije punog Santiago Bernabeua. Osmijeh na lice 'kraljeva' navukao je i Gareth Bale koji se polako vraća u formu. Reprezentativna stanka očito mu je godila.

S obzirom na konačni rezultat golijada je počela prilično kasno. Na prvu loptu u mreži navijači su čekali do 25. minute kada zabija ranije spomenuti Bale. No onda kreće pravi show. Od 30. do 38. minute Ronaldo je zabio hat-trick i na odmor se odlazi s velikih 4-0.

REUTERS/PIXSELL

U drugi dio 'kraljevi' su ušli kao pušteni s lanca. Golijadu su nastavili redom Benzema , Ronaldo, opet Benzema, autogol Mainza kojem je 'asistirao' Luka Modrić te za kraj ponovno fantastični Ronaldo. Jedini gol Ikeru Casillasu zabio je Robert Ibanez u 74. minuti.

Real sada s utakmicom više ima jedan bod zaostatka za Barcelonom koja svoju utakmicu igra danas u 21 na gostovanju kod Celte.

  • Real Madrid - Granada 9-1 (Bale 25', Ronaldo 30', 36', 38', 54', 89', Benzema 52', 56', Mainz (ag) 83'/ Ibanez 74')
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 234

VIDEO

Mavrović za 24sata: Hrgović je nakon meča morao u bolnicu. I liječnik i suci bili su Britanci...
NIJE NEZADOVOLJAN HRGOM

Mavrović za 24sata: Hrgović je nakon meča morao u bolnicu. I liječnik i suci bili su Britanci...

Moguće je da Filip završi na još kojoj ovakvoj priredbi. Tim više što nije doživio nokaut, bila je dobra borba, atraktivna, rekao nam je iz Rijada Željko Mavrović, koji je uvjeren da Hrga treba dobiti novu šansu

Ovo je kraj Lige prvaka kakvu poznajemo! Nema više ždrijeba skupina, igrat će se i četvrtkom
ANKETA: ŠTO KAŽETE?

Ovo je kraj Lige prvaka kakvu poznajemo! Nema više ždrijeba skupina, igrat će se i četvrtkom

Broj klubova povećava se na 36, svaki će igrati po osam utakmica u grupnoj fazi, ali protiv osam protivnika, sa svakim po jedanput. Dinamo jedan korak dijeli do ligaške faze
HNL transferi: Kalinića odbila legenda Milana, ali iz Italije vraća mladog napadača...
PRATITE UŽIVO

HNL transferi: Kalinića odbila legenda Milana, ali iz Italije vraća mladog napadača...

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Dok neki već znaju gdje će nastaviti karijeru, mnogi će tek odabrati novi klub. O svemu što se tiče prijelaznog roka u HNL-u, moći ćete čitati ovdje