Obavijesti

Sport

Komentari 192

Razočarani Tudor: Pola sata gledali ste sramotan Hajduk...

Razočarani Tudor: Pola sata gledali ste sramotan Hajduk...
4

Ono što sam rekao igračima koji su me razočarali ostat će u svlačionici, no budite sigurni da se ovo neće ponoviti u Rijeci, tamo ćete svi vidjeti puno bolji Hajduk...

VIDEO

Večeras ste vidjeli sat vremena solidnog i pola sata sramotnog Hajduka, rekao je rezignirani Igor Tudor , nakon što je njegova momčad na Poljudu poražena 2-1 od irskog Dundalka . Na sreću, u prvom susretu u Irskoj slavili su Splićani 2-0, te su se provukli u treće pretkolo Europske lige .

Trebao je to biti lagani trening susret uoči gostovanja u Rijeci , Hajduk je s velikom prednošću dočekao Dundalk i Tudor je najavio kako će odmoriti nekoliko igrača. Sve je krenulo da nije moglo bolje, u 25. minuti zabio je Kouassi , kao što je obećao napravio je par premeta i salto ispred sjevera, za veliko slavlje dobro popunjenog Poljuda .

- U tim trenucima činilo nam se da je sve gotovo, kao da moramo preskočiti Kilimandžaro, a na koncu smo umalo uspjeli. Razočarani smo, trebali smo pobijediti još u Irskoj, a na koncu smo ispali – rekao je trener gostiju Kenny Stephen , koji je u drugom dijelu uveo Hobana i Byrnea i okrenuo igru.

Neoprezni Jozinović uposlio je usamljenog Hobana, koji je zaobišao Stipicu i zabio za poravnanje, a u 74. minuti zabio je i Byrne, što je paraliziralo igrače Hajduka. Nisu ih uspjeli probuditi ni Tudorovi povici s klupe , ni salve zvižduka s tribina, strepili su navijači Hajduka do zadnje sekunde, nakon čega su salvama zvižduka ispratili igrače s terena.

VIDEO

- Jedino što je bilo dobro je navijanje i dekor , te plasman u idući krug. Sve ostalo je za zaborav. Ovo je velika škola i za mene i za igrače, moramo iz ovoga izaći pametniji. Ono što sam rekao igračima koji su me razočarali ostat će u svlačionici , no budite sigurni da se ovakva utakmica neće ponoviti u Rijeci , tamo ćete vidjeti puno bolji Hajduk – rekao je Tudor.

Igrači su šutke prolazili pored mikrofona , tek je strijelac Jean Kouassi rekao kako je ovo četvrta utakmica u dva tjedna, te kako su osjećali umor .

- Ovo moramo što prije zaboraviti, odmoriti se i otputovati u Rijeku po pobjedu - kratak je bio Kouassi.

Razočaran ispadanjem s europske scene bio je i Kurtis Byrne .

- U drugom dijelu smo se oslobodili pritiska i zaigrali onako kako znamo. Šteta, razočarani smo, no barem smo pobijedili velikog Hajduka na njegovom terenu - rekao je Byrne.

'Pljuska u pravo vrijeme'

Kritičan je bio i Goran Milović .

- Prvo smo poluvrijeme kontrolirali igru i dali gol, koji je dao dodatnu mirnoću. No u drugom dijelu nas je presjekao taj nesretni gol , uvukla se u nas nekakva nesigurnost, premda je i 1-1 bilo dovoljno za miran kraj. Na žalost, raspali smo se, nešto nevjerojatno, neshvatljivo za mene. Imali smo sreću da Irci nisu dovoljno kvalitetni da kazne naše pogreške, da smo ispali, bilo bi to ravno katastrofi.

Otkud panika ?

- Ima dosta mladih igrača koji u trenutcima kad se lomio rezultat zakazali jer nemaju iskustva i odgovornosti da preuzmu teret. Ne krivim ih jer su mladi, ali neki od njih bi morali biti mangupi na terenu , sačuvati loptu da rastereti ekipu....

Treće pretkolo nosi Šahtar iz Karagandija, puno ozbiljniju momčad.

- Moramo izvući pouke i pokušati biti mirniji i dati sve od sebe u ovakvim utakmicama. Porazgovarat ćemo i pokušati pronaći rješenje sa stožerom.

Kako ste doživjeli zvižduke s tribina ?

- Žao mi je publike, ali eto, svaka čast sjeveru koji nas je podržao i nakon utakmice. Ostali su nas izviždali, na što imaju pravo, a mi se zahvaljujemo Torcidi koja nas je podržala, jer zvižduci teško padaju mladim igračima

Jeli vas je Dundalk iznenadio?

- Bili su impresionirani, izašli su prije utakmice i slikali stadion... Njima je ovo kao kad smo mi pobijedili Intera u Milanu . Oni nedostatak kvalitete nadopunjuju trkom.

Čeka vas opasna Rijeka .

- Ovo je pljuska u pravo vrijeme, da nas trgne i da se ne opustimo. Nakon Istre nismo pobijedili ni Dundalk, sada idemo u Rijeku započeti pobjednički niz .

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 192
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom