Obavijesti

Sport

Komentari 551

Opet će se pričati o sucu: Dva crvena i remi Rijeke i Hajduka!

 Opet će se pričati o sucu: Dva crvena i remi Rijeke i Hajduka!
7

Rijeka i Hajduk odigrali su 0-0 na Rujevici u Jadranskom derbiju. Mario Strahonja isključio je Rijekinog Moisea u prvom i Hajdukovog Velazqueza u drugom dijelu...

VIDEO

Rijeka i Hajduk odigrali su 0-0 u žestokom Jadranskom derbiju na Rujevici. Rijeka je ostala bez poraza 12. utakmicu u nizu protiv Hajduka, ali je ostala i bez prave šanse u 90 minuta protiv Hajduka. Mario Strahonja već je u 16. minuti isključio Rijekinog veznjaka Moisesa zbog udaranja Juranovića.

U drugom poluvremenu zaprešički je sudac pokazao crveni karton Hajdukovom Argentincu Julianu Velazquezu koji je debitirao za splitski klub. Hajduk je imao puno bolje šanse, ali na kraju podjela bodova.

Dvojbeni crveni karton

Rijeka je krenula žestoko u derbi. Ristovski je najavio da će Juranović imati problema s njime na lijevoj Hajdukovoj strani gdje Burić još nije mogao koristiti nedovoljno spremnog Hrvoja Milića. Na desnoj strani splitske momčadi bio je prvi Argentinac u povijesti Hajduka, Julian Velazquez, koji je stigao iz Palerma. 

Hajduk je počeo zbijen na svojoj polovici, ali tražio je šanse iz brze tranzicije u protunapadima. Rijeka je već u 16. minuti dobila izravan crveni karton. Moises je imao kontrolu nad loptom uz aut-liniju. Na njega je išao Juranović, Rijekin veznjak podigao je ruku i u građenju lopte bilo je kontakta s igračem Hajduka. 

Mario Strahonja ocijenio je da je to za crveni karton. S tribina novog Rijekinog zdanja počele su žestoke uvrede na račun HNS-a.

Nije Rijeka izgledala kao da igra s igračem manje. Čak je na trenutke bila bolja od Hajduka koji kao da nije htio riskirati prema naprijed. Mario Strahonja u prvom je dijelu dvaput prekidao utakmicu jer su ga smetali papirići koje su riječki navijači bacili na teren nakon koreografije. 

Hajduk je tek pred kraj prvog poluvremena opasnije zaprijetio Rijeci. Juranović i Vlašić su testirali Vargića, golman Rijeke bio je odličan u oba slučaja. Na poluvremenu 0-0, Rijeka je izdržala s igračem manje, ali još je bio dug put.

Crveni i Hajdukovom Argentincu

Snage su bile poravnate od 64. minute utakmice. Julian Velazquez debitirao je crvenim kartonom. Prvi Argentinac u povijesti Hajduka žestoko je startao nad Ristovskim, a Strahonja ga je poslao u svlačionicu.

Rijeka je odmah proigrala i pritisnula Hajduk no Kekova momčad nije stvorila niti jednu pravu šansu na utakmici. Hajduk je mogao nokautirati domaćine preko Antona Maglice koji se sjurio prema golu Rijeke, ali nije pogodio. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 551
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani