Obavijesti

Sport

Komentari 46

Oscar: Ovo je zaista užasno; Robben: Ostaju nam tuga i bol

Oscar: Ovo je zaista užasno; Robben: Ostaju nam tuga i bol
2

Nakon utakmice Brazila i Nizozemske kojom su 'oranje' došle do brončane medalje na Svjetskom prvenstvu, više razloga za veselje zasigurno su imali Europljani...

VIDEO

Arjen Robben bio je pokretač novog poraza Brazila i drugog u samo četiri dana kojim je Nizozemska došla do brončane medalje na Svjetskom prvenstvu. U drugoj minuti izborio je penal nakon što ga je u izglednoj situaciji Thiago SIlva srušio malo izvan šesnaesterca, ali glavni sudac Djamel Haimoudi iz Alžira pokazao je na bijelu točku.

- Na kraju je dobar osjećaj nakon poraza u polufinalu iako tuga i bol i dalje ostaju. Bili smo tako blizu finalu, danas smo dali sve od sebe -  izjavio je Robben nakon utakmice.

Upitan zašto "oranje" nisu igrali napadački i u utakmici protiv Argentine u polufinalu, Robben, kojega je Fifa proglasila igračem utakmice, tvrdi da je problem bio - u protivniku.

- To je bila jedna potpuno drugačija utakmica; Brazilci su nam dali više prostora. Vrlo sam ponosan i čestitam cijeloj momčadi, imamo sjajne igrače i mislim da smo zaslužili više. Sada smo prazni, dali smo sve od sebe, zaslužili smo ovo treće mjesto. Sve čestitke navijačima iz Nizozemske - istaknuo je.

Brazilac Oscar zaradio je prvi žuti karton na ovom SP-u zbog simuliranja, kako je to Haimoudi procijenio.

- Ovo je zaista užasno. Ne znam što bih rekao, još smo bili pod utjecajem onog teškog poraza od Njemačke i nitko nije očekivao ovakvo što. Danas smo htjeli doći do pobjede, ipak nikako nismo uspijevali. Nizozemci su odigrali sjajnu utakmicu. Ništa ne mogu poslije ovoga reći, moramo vidjeti što je bilo loše i to pokušati ispraviti u budućnosti.

Igrači Luiza Felipea Scolarija drugu utakmicu zaredom pali su na njenom samom startu primivši nekoliko golova u kratkom vremenskom razdoblju.

- Ne znam što reći, teško je bilo što reći kada u nekoliko minuta primite golove. Imali smo i mi svoje prilike, mogli smo zabiti barem jednom u prvom poluvremenu. Svi smo tužni kao i cijeli brazilski narod. Pokušali smo, ali jednostavno nije išlo - dodao je igrač Chelseaja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani