Obavijesti

Sport

Komentari 92

Robert Prosinečki anđeo čuvar ambicija Hrvatske za Euro '16.

Robert Prosinečki anđeo čuvar ambicija Hrvatske za Euro '16.
1

VAŽNA POMOĆ Remi izabranika Roberta Prosinečkog u Norveškoj ostavit će Hrvatsku u igri za Europsko prvenstvo u Francuskoj 2016. budemo li kažnjeni...

VIDEO

Da Hrvatska u kvalifikacijama za Euro 2016. ovisi samo o sebi, a ne i o huliganima, pomoć Roberta Prosinečkog uopće nam ne bi trebala. Ovako, remi njegova Azerbajdžana u Norveškoj, ublažit će rigoroznu kaznu Uefe.

Ako Hrvatskoj budu oduzeta tri boda, “kockasti”, zahvaljujući Prosinečkom, neće mnogo pasti na ljestvici. Bit će na drugom mjestu s bodom manje od Italije i bodom više baš od Norveške.

- Čestitam svojim igračima, odigrali su jako dobro protiv Norveške. Znao sam da će biti teško jer Norvežani imaju izvrsnu momčad, no uspjeli smo im parirati. U pojedinim trenucima smo i držali igru u svojim nogama - istaknuo je Prosinečki, kojemu je bilo iznimno važno da u petak ne izgubi u Oslu.

- Bio je to povijesni dan za Azerbajdžan, u Bakuu su otvorene prve Europske igre. Osvojili smo bod, a to je realan rezultat, za nas odličan - rekao je Robi.

U idućoj kvalifikacijskoj utakmici, pak, Hrvatskoj može mnogo odmoći. U Baku 3. rujna stiže Hrvatska. A ovisno o Uefinoj kazni “kockastima” će vjerojatno trebati sva tri boda.

- Hrvatska pobjeda protiv Azerbajdžana 6-0 u listopadu nije prava slika. Ne kažem da ćemo sada pobijediti, ali kod kuće ćemo svakog namučiti - kaže Robi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 92

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
VIDEO  Jokić bez dlake na jeziku nakon debakla Denvera.  Jednim odgovorom zabrinuo je i Srbe...
TROSTRUKI MVP NBA LIGE

VIDEO Jokić bez dlake na jeziku nakon debakla Denvera. Jednim odgovorom zabrinuo je i Srbe...

Nikola Jokić nije siguran hoće li ići na Olimpijske igre u Parizu sa srpskom reprezentacijom nakon što su njegovi Nuggetsi ispali iz NBA doigravanja