Obavijesti

Sport

Komentari 16

''Robert Prosinečki nam je bio idol, ali ne štedimo nikoga...''

''Robert Prosinečki nam je bio idol, ali ne štedimo nikoga...''
1

VRUĆINA Uvjeti na susretu u Azerbajdžanu bit će kao u Manausu na Svjetskom prvenstvu. A Hrvatska je tada odigrala svoju najbolju utakmicu na turniru u Brazilu

VIDEO

Vrućina, gotovo 40 stupnjeva. Velika vlaga, teško se diše, tijelo se brže umara... Posljednji put kad su tako plašili Hrvatsku, Kamerun je dobio četiri komada.

- Dobro se sjećam - počeo je Ivan Perišić, koji je baš u tim uvjetima odigrao jednu od najboljih utakmica za Hrvatsku. Zapravo, u Brazilu, u takvim “nenormalnim” uvjetima, bio je najbolji hrvatski igrač.

- Razlika je što smo se tad mogli pripremiti, imali smo vremena za aklimatizaciju. Sad nemamo. U ponedjeljak smo se okupili, u četvrtak već igramo - objasnio je novi napadač Intera.

I baš dok je objašnjavao tajnu prilagodbe na takve uvjete, pored njega je u zračnoj luci prošao Mateo Kovačić. On je bivši interovac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Neka je došao, baš mi je drago. On im je veliko pojačanje - dobacio je Kova.

Susret s Azerbajdžanom u Osijeku Kovačić ne pamti po dobrome. Već u 24. minuti morao je izaći zbog ozljede.

- Bit će puno teže nego u Osijeku. Veselimo se što ćemo vidjeti Prosinečkog. Ali neka se pazi, nema poštede - rekao je kroz smijeh novi igrač Reala.

- Kakav je bio debi? Pa, dok sam se spremao ući u igru, bilo je malo treme. Ne istrčava se svaki dan na Santiago Bernabeu. Ostvario mi se dječački san - rekao je Mateo Kovačić.

- I meni je Prosinečki bio idol, stvarno sam ga obožavao, igrao je s lakoćom. Želim mu svu sreću, ali ne u četvrtak protiv nas. Neka se ne naljuti, ali mi ne štedimo nikoga - rekao je odlično raspoloženi Ivan Rakitić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener