Obavijesti

Sport

Komentari 31

Atalanta očitala lekciju Romi, Lazio nemoćan protiv Empolija

Atalanta očitala lekciju Romi, Lazio nemoćan protiv Empolija
4

Momčad Rudija Garcije izgubila je na svojem Olimpicu u Rimu od Atalante. Drugi rimski klub Lazio doživio je poraz od Empolija. Lazio ne zna za pobjedu četiri kola

VIDEO

U susretu 14. kola talijanskog nogometnog prvenstva Atalanta je u Rimu pobijedila Romu 2-0 produbivši krizu rimskog sastava koji je u zadnja četiri kola upisao samo jednu pobjedu.

Pobjedu gostima donijeli su Argentinci Alejandro Gomez (40) i German Denis (80-11m). Atalanta je završila utakmicu s dva igrača manje , u 87. minuti je pocrvenio Guglielmo Stendardo, a u trećoj minuti sudačke nadoknade i Alberto Grassi. Niti Roma nije završila utakmicu kompletna. U 81. minuti je isključen Maicon.

VIDEO

Udinese je na gostovanju pobijedio Chivo 3-2, a Stipe Perica nije nastupio za goste.  Carpi je osvojio važne bodove u borbi za prvoligaški spas pobijedivši na gostovanju Genou 2-1, dok je Frosinone u derbiju začelja pobijedio Veronu 3-2.

Večeras su na programu još dvije utakmice Empoli - Lazio i Palermo - Juventus, dok su posljednje dvije utakmice ovog kola u ponedjeljak, a sastaju se Sassuolo - Fiorentina i Napoli - Inter.

Na ljestvici vodi Inter sa 30 bodova, Napoli i Fiorentina imaju po 28 bodova, a Roma je četvrta sa 27 bodova. Posljednja tri mjesta koja vode u niži rang natjecanja drže Bologna (13), Carpi (9) i Verona (6).

Lazio nastavio loš niz u Seriji A

Momčad Stefana Piolija nikako ne može pronaći pravu formu. Lazio je prošle sezone završio na visokom trećem mjestu igrao dokvalifikacije za LP, a ove sezone to nije ni sjena momčadi od prošle. Pioliju na ruku nije išlo ni puno ozljeda glavnih igrača (Miroslav Klose, Lucas Biglia, Marco Parolo), ali mora se priznati da je uprava Lazija imala katastrofalan ljetni prijelazni rok.

Lazio je bio bolji protiv Empolija, ali ipak je momčad Marca Giampaola ta koja je prva zabila i to već u 5. minuti susreta kada je Tonelli pogodio za 1-0. Lazio je pritiskao, držao posjed, ubacivao loptu u šesnaesterac i prijetio, ali nikako nije mogao doći do gola. Valja spomenuti da je Lazio dva puta pogađao suparničku mrežu , ali oba puta suci su poništili golove. Miroslav Klose bio je akter u oba slučaja. Prvi put gol mu je poništen zbog faula na Skorupskom, a drugi zbog opravdanog zaleđa. U prvom poluvremenu mladi sudac Michael Fabbri nije svirao dva jedanaesterca za Lazio iako je jedan bio očigledan kada je igrač Empolija igrao rukom u kaznenom prostoru. Antonio Candreva imao je priliku u zadnjim sekundama susreta, ali nije uspio pucati. Lopta je došla do Marca Parola , koji je za par centimetara bio neprecizan i propustio Laziju donijeti barem remi. Marko Livaja odigrao je 64 minute u pobjedi Empolija, a Lazio je ovim porazom ostao na desetom mjestu talijanskog prvenstva. 'Bijelo-plavi' ne znaju za pobjedu već pet utakmica u Serie A, u zadnjih pet imaju četiri poraza i jedan remi.

Rezultati 14. kola talijanske Serie A:

  • Roma - Atalanta 0-2
  • Chievo - Udinese 2-3
  • Frosinone - Verona 3-2
  • Genoa - Carpi 1-2
  • Empoli - Lazio 1-0
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani