Obavijesti

Sport

Komentari 71

Ronaldo: TOP 5 najsramotnijih ispada u dresu Real Madrida...

Ronaldo: TOP 5 najsramotnijih ispada u dresu Real Madrida...
7

Ronaldo je u klupskoj karijeri dobio devet crvenih kartona. U Unitedu četiri, a pet je puta isključen u dresu madridskog Reala. U 2015. godini je zaredao s incidentima

VIDEO

Ako je Leo Messi nogometni genijalac, Cristiano Ronaldo je nogometni stroj. Nitko prije njega nije imao takve fizičke predispozicije, nitko toliko ne dominira u snazi, eksplozivnosti i brzini. Ronaldo skače 78 centimetara u vis, a prosječni NBA igrač - 71 centimetar. Portugalac je 2013. zabio Manchester Unitedu gotovo skočivši Evri na leđa. Sila koja nastaje prilikom njegovog odskoka je 5G, izračunali su stručnjaci.

No priča o Ronaldu ima drugu stranu. Portugalac ne voli gubiti i kad mu ne ide, često pribjegava nesportskim potezima. To ga prati od djetinjstva. U klupskoj karijeri dobio je devet crvenih kartona , u dresu Uniteda četiri, a u Realu je pet puta bio isključen. Niti jedan statistički podatak Ronalda ne može proći bez usporedbe s Leom Messijem. A Messi u klupskoj karijeri nikad nije dobio crveni karton.

- Zvali su ga "plačljivko". Kad mu god netko ne bi dodao, suze bi potekle. Nekad je znao plakati kad mi netko iz njegove momčadi promašio šansu ili ako ne bi na kraju pobijedio - otkrila je Ronaldova majka Maria Dolores dos Santos Aveiro.

TOP 5 Ronaldovih incidenata u Realu:

Sucu poručio: "Govno kukavičko!"

Barcelona je slavila protiv Reala u El Clasicu 2-1 2013. godine. Ronaldo je kod 1-0 za Barcelonu pao, bio je to penal. Ali ne za suca. Stao je na centar i poručio sucu: "Govno kukavičko".

VIDEO

Udario igrača Bilbaa

Na 29. rođendan Cristiano Ronaldo je dobio tri utakmice kazne. Bilo je to na gostovanju kod Athletic Bilbaa 2014. godine. Portugalac je prvo tražio penal pa potom udario igrača domaće momčadi. Jednu utakmicu kazne dobio je zbog udaranja, a dvije zbog nepoštivanja suca.

VIDEO

Za divljačko udaranje igrača tek dvije utakmice

Blagonaklona je bila disciplinska komisija španjolskog saveza početkom 2015. Cristiano Ronaldo udario je igrača Cordobe i dobio izravni crveni karton. Po izlasku s terena još je provocirao domaće navijače. Iako mu je prijetila kazna od 12 utakmica, dobio je tek dvije. Taman da se vrati na derbi s Atleticom.

VIDEO

Ako ne zabije on, ne da mu se slaviti, a navijače vrijeđa

Protiv Levantea Ronaldo je pokazao da mu je najbitnije da on zabije. Nakon što mu pokušaj "škaricama" nije ušao, u nastavku akcije Gareth Bale je zabio za Real. Svi su slavili. Osim Ronalda.

VIDEO

Isto je napravio u finalu Lige prvaka 2014. godine. U trećoj minuti sudačke nadoknade kod 1-0 za Atletico Sergio Ramos zabio glavom je za 1-1. Bio je to spasonosni gol nakon kojeg je Real došao do povijesne Decime. No Ronaldo nije slavio s Ramosom i cijelom momčadi. No zato je slavio pri drugog produžetka, kad je zabio nebitni penal za 4-1. Protiv Levantea je na zvižduke navijača odgovorio: "Jeb*** se".

VIDEO

Primio se za genitalije: "Sudac, sviđa ti se ovo"

Na posljednjem El Clasicu Ronaldo je ponovno pokazao sramotno ponašanje. Jedna od kamera uhvatila je Portugalca kako se prima za genitalije i pta suca: "Hej, sviđa ti se?". Bila je to Ronaldova reakcija na žuti karton glavnog suca jednom od njegovih suigrača.

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 71

VIDEO

Šok u Rijadu! Hrgović je izgubio od Duboisa tehničkim nokautom
BOKSAČKI SPEKTAKL

Šok u Rijadu! Hrgović je izgubio od Duboisa tehničkim nokautom

Filip Hrgović izgubio je prvi put u 18. profesionalnom meču tehničkim nokautom u osmoj rundi protiv Daniela Duboisa. Djelovao je bolje većinu meča, ali dvije posjekotine iznad očiju bile su kobne

Filip Hrgović - Daniel Dubois: Kad i gdje je borba, koliko košta prijenos, gdje gledati uživo?
SVE BITNE INFORMACIJE

Filip Hrgović - Daniel Dubois: Kad i gdje je borba, koliko košta prijenos, gdje gledati uživo?

Filip Hrgović vraća se u ring protiv Britanca Daniela Duboisa, koji je lani boksao s Usikom za titule prvaka. Borit će se za privremenu IBF titulu svjetskog prvaka
HNL transferi: Bundesligaš želi Labrovića, Čabraji novi ugovor
PRATITE UŽIVO

HNL transferi: Bundesligaš želi Labrovića, Čabraji novi ugovor

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Dok neki već znaju gdje će nastaviti karijeru, mnogi će tek odabrati novi klub. O svemu što se tiče prijelaznog roka u HNL-u, moći ćete čitati ovdje