Obavijesti

Sport

Komentari 0

Leicester pobjedom do vrha, poraz Arsenala, 'redsi' slavili

Leicester pobjedom do vrha, poraz Arsenala, 'redsi' slavili
1

Van Gaalove rezerve odlično su reagirale na gostovanju kod Watforda i pobjedom 2-1 došli na vrh premijerligaške ljestvice. WBA je pobijedio Arsenal kod kuće 2-1

VIDEO

Novi lider Premiershipa zove se Leicester City, klub koji je prošle sezone bio na samom začelju poretka. Klub Andreja Kramarića, koji nije bio čak ni u zapisniku "lisica", svladao je Newcastle u gostima 3-0 golovima Vardyja, Ulloe i Okazakija.

Louis van Gaal za utakmicu protiv Watforda zbog ozljeda nije mogao računati na Jonesa, Rooneyja, Martiala, Carricka, Fellainija, Valenciju i Shawa, ali Manchester United svejedno je pobijedio. "Crveni vragovi" do tri boda došli su autogolom Troya Deeneyja u posljednjim trenucima osnovnog dijela utakmice kada je u mrežu preusmjerio ubačaj Bastiana Schweinsteigera.

Isti igrač pretvorio se iz junaka u tragičara. Naime, samo tri minute prije pobjedničkog gola u krivu mrežu za goste Deeney je poentirao iz penala koji je skrivio Marcos Rojo. Zbog nestašice napadača Van Gaal je u vrh napada morao gurnuti Memphisa Depaya, a Nizozemac mu je uzvratio vodećim golom za United već u 11. minuti na asistenciju Andera Herrere.

Arsenal je neočekivano izgubio kod West Bromwich Albiona 2-1 i tako loše najavio borbu za europsko proljeće utakmicom protiv Dinama u utorak.

"Topnici" su poveli preko Oliviera Girouda u 28. minuti, a do poluvremena "baggiesi" okreću golom Jamesa Morrisona u 35. i autogolom Mikela Artete pet minuta poslije. S prve pozicije "topnici" su porazom pali na četvrtu.

Chelsea je prekinuo niz od tri premijerligaška poraza slavljem nad Norwich Cityjem 1-0. Diego Costa zabio je jedini gol za sastav Joséa Mourinha koji si je tako barem malo smanjio pritisak na poziciju, ali i dalje je daleko od željene pozicije na ljestvici, tek je 15.

U derbiju kola Liverpool je pobijedio Manchester City na gostovanju 4-1 i probio se na deveto mjesto ljestvice. "Redsi" su nakon malo više od pola sata imali tri gola prednosti zahvaljujući autogolu Mangale te golovima Coutinha i Firmina.

Agüero je dao tanku nadu "građanima" u 44. minuti, ali preokreta nije bilo, već je Škrtel u 81. postavio konačnih 4-1. Dejan Lovren igrao je cijelu utakmicu za pobjednički sastav.

Premiership, 13. kolo:

  • Watford - Manchester United 1-2
  • Newcastle United - Leicester City 0-3
  • Chelsea - Norwich City 1-0
  • Swansea City - Bournemouth 2-2
  • Southampton - Stoke City 0-1
  • West Bromwich Albion - Arsenal 2-1
  • Everton - Aston Villa 4-0
  • Manchester City - Liverpool 1-4
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe