Obavijesti

Sport

Komentari 70

Sammir iz Kine: Kupit ću sinu Noahu i sebi dionice Dinama

Baš pratim što se događa u Dinamu, čuo sam da klub ide u privatizaciju. Sigurno ću, kada se obavi cijeli postupak, kupiti dionice Dinama, javio nam se Brazilac...

VIDEO

Gotovo je. Potpisao sam na tri godine, javio se Sammir iz aviona kojim je iz Madrida letio prema Kini.

- Imam internet u avionu, to sam čekao cijeli život - našalio se bivši igrač Dinama.

Glavni motiv odlaska u zemlju Kung Fua je novac, za tri godine u Kini Sammir će zaraditi 11 milijuna eura, ugovor koji bi mu trebao osigurati egzistenciju.

- Sretan sam. Drago mi je i što je Getafe zaradio dobar novac, zaradit ću i ja. Eto, mislim da je nekako najbolje ispalo i za mene i za klub - kaže Sammir.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Za godinu dana, koliko je bio u Španjolskoj, Getafe će zaraditi pet milijuna eura. Primjerice, u Dinamu je bio šest godina, a "modri" na njemu nisu zaradili ni kune.

- Bilo je ponuda, tražila me Valencia, opasno su zagrizli, no Dinamo me nije htio pustiti - prisjetio se Sammir situacije u kojoj su "modri" mogli zaraditi sedam milijuna eura.

Odlaskom u Kinu Sammir je prekrižio reprezentaciju.

- Igrao sam odlično u Getafeu, no poziv nije dolazio. Pozivani su neki igrači koji mi nisu ni do koljena. Ali, ne mogu tu ništa. Bit ću uvijek zahvalan Niki Kovaču što me vodio u Brazil, bilo je to sjajno iskustvo i čast - kaže Sammir.

Oko njega mišljenja su uvijek bila podijeljena. Jedni smatraju da je i danas potreban reprezentaciji, drugi da nikad nije ni trebao igrati. No, bez obzira na sve, Sammir je hrvatski državljanin, s jednakim pravima poput ostalih s hrvatskom putovnicom. Razlika je samo što on, a to je pokazao u Španjolskoj, igra vrhunski nogomet. Sada, to će biti teško vidjeti. Kina će mu zauvijek zatvoriti vrata reprezentacije.

- Pratit ću i dalje što se događa. Evo, baš sam čitao da Dinamo ide u privatizaciju. Dionice? Naravno da ću kupiti, sinu Noahu i sebi - zaključio je Sammir.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu