Obavijesti

Sport

Komentari 30

Sammirov šou i asistencija za pobjedu: Petom sam ih zaludio

Sammirov šou i asistencija za pobjedu: Petom sam ih zaludio
3

Trener me odmah nakon utakmice zagrlio i čestitao. Ni sam ne znam kako sam to izveo, rekao je Sammir, nakon maestralne asistencije petom za slavlje Getafea...

VIDEO

Iskreno, ni ja ne znam kako sam to izveo. Tek kad sam došao kući, upalio televiziju i pogledao, shvatio sam što sam napravio, javio se Sammir.

VIDEO

Pet minuta prije kraja utakmice lopta je na 16 metara došla do Sammira. Prvo 'lažnjak', a onda asistencija petom za pobjedu Getafea. Kao nekada legendarni Socrates.

Cijeli stadion je ustao i zapljeskao majstoru. Za one koji ga poznaju, ništa novo. Tehnika nikad nije bila sporna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Trener me odmah nakon utakmice zagrlio i čestitao. Trebala nam je ta pobjeda jer su svi naši konkurenti u borbi za ostanak izgubili - kaže bivši Dinamov igrač.

Utakmica protiv Celte može se opisati u samo dvije riječi - Sammirov šou. Brazilac je bio pokretač svih akcija, suigračima stvorio nekoliko čistih zicera.

- Igram najbolju sezonu u karijeri i želja mi je otići u veći klub. Zbog toga luđački treniram i zbog toga trenutačno živim. U posljednjih deset dana stižu mi brojne ponude, evo baš gledam neke iz Dubaija, Rusije, Grčke, Italije... Nije imperativ odlaziti iz Španjolske, mogao bih ostati i ovdje - rekao nam je Sammir.

Youtube

Dok nije bio u ovakvoj formi, izbornik Niko Kovač pozvao ga je u reprezentaciju , a Sammir odigrao vrlo dobro. No, nakon Svjetskog prvenstva u Brazilu, Kovač ga je zaboravio. Kako Sammir igra, nije isključeno da opet odjene 'kockasti' dres.

- A ne znam što da vam kažem. Ne razmišljam o tome, koncentriran sam na klub, moramo se spasiti i u to ću uložiti cijelog sebe - kaže Sammir.

Veliki Sammirov navijač je i trogodišnji sinčić Noah. Gleda sve utakmice.

- Zanimaju ga borilački sportovi, gleda kad god stigne. Mislim da je to dobro. Baš sam mu rekao u šali neka trpi batine od malih nogu, pa će, kad odraste, biti jači - završio je kroz smijeh dobro raspoloženi Sammir.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića