Obavijesti

Sport

Komentari 39

Samo skuplja ozljede: Lovren stradao već 8. put u 4 sezone

Samo skuplja ozljede: Lovren stradao već 8. put u 4 sezone
8

Iako je ponajbolji hrvatski stoper, Lovren već godinama muku muči s ozljedama. Tek što se vratio, sinoć je opet pretrpio još jednu, već osmu u zadnje četiri sezone...

VIDEO

Dejana Lovrena moglo bi se prozvati pehistom. Stoper hrvatske nogometne reprezentacije i Liverpoola morao je izaći s terena zbog ozljede zadnje lože u sinoćnjoj pobjedi "redsa" nad Stoke Cityjem u prvoj polufinalnoj utakmici liga-kupa 1-0.

Za 26-godišnjeg Zeničanina bila je to već osma ozljeda u posljednje četiri sezone. Sve je počelo još u sezoni 2011/12. dok je nastupao za Lyon.

Zbog ozljede gležnja bio je izvan pogona mjesec dana preskočivši pet utakmica. Slaven Bilić čekao ga je do posljednjeg trenutka za Euro u Poljskoj i pripremio mu test spremnosti u Bad Tatzmannsdorfu kojega ipak nije prošao.

Sezonu potom Lovren je ozlijedio zadnju ložu i preskočio pet utakmica u 25 dana. Godinu poslije stradao mu je gležanj i 15 je dana bio izvan terena.

Prošle sezone počeli su mu problemi s trbušnim zidom zbog kojeg je otpao s reprezentativnog okupljanja te je tijekom kvalifikacija za Euro odigrao samo jednu utakmicu, protiv Malte.

Samo nekoliko tjedana potom, krajem 2014. Lovren je ozlijedio i prepone te je izbivao od obveza desetak dana i propustio tri utakmice. No ni tu nije bio kraj braničevim mukama.

Početkom ove sezone imao je distorziju zgloba zbog koje je preskočio šest utakmica, potom ga je raskrvavljeno koljeno udaljilo s travnjaka oko tjedan dana, a nedugo nakon što se vratio stradao je u sinoćnjoj utakmici protiv Stokea.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 39

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu
ANALIZA MEČA ZA TITULU

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu

Kako bih ja bodovao? Usik je sigurno dobio dvije ili tri runde više, plus nokdaun u devetoj. I da je tada sudac malo drugačije reagirao, bio bi to kraj meča, rekao je Mavrović
Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima