Obavijesti

Sport

Komentari 73

Šimić je uvjeren: 'Marcelo ima sve za Inter'; Ćorić nasljednik

ŠIMIĆEVA ŠKOLA Pazi, Marcelo, Interovi navijači su jako zahtjevna publika, upozorio je Dario Šimić koji zna što Brozovića očekuje na velebnoj Meazzi

VIDEO

Marcelo Brozović danas će biti na liječničkom pregledu u Milanu. Nakon toga će naš veznjak potpisati ugovor s velikim Interom.

Jučer su se još dogovarali neki sitni detalji, javili su se već u petak i neki drugi klubovi, ali za osam milijuna eura i plus 25 posto od idućeg transfera Zdravko Mamić "kapitalca" iz veze prodaje u milanski klub.

- Marcelo ima sve što njima treba. Trkački je moćan i baš takav igrač treba Manciniju - kaže Dario Šimić, koji je 1999. godine kao prvi Hrvat otišao među milanske "crno-plave".

Šimić dobro zna što Brozovića čeka na velebnoj Giuseppe Meazzi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Velika očekivanja navijača, to je jako zahtjevna publika - dodao je Šimić.

Vjerovala su braća Mamić da će Marcelo otići u veliki klub, zbog toga su ga uostalom i doveli iz Lokomotive.

- Badelj može sutra otići. Mi u Lokomotivi već imamo nasljednika za njega - rekao nam je Zoran Mamić u Helsinkiju u srpnju 2011. prije pretkola Lige prvaka.

Nahvalio je mlađi Mamić tada veznjaka "lokosa", pričao je o tome kako će Brozović biti svjetski igrač, kako ima sjajne karakteristike i kako će sigurno uspjeti.

Tri i pol godine poslije Marcelo doista u velikom transferu odlazi u veliki klub. Najbolji igrači iz veznog reda stalno odlaze, ali uvijek u Dinamu imaju nasljednika. Ovoga proljeća očekuje se da zablista Ante Ćorić. I oko njega će uskoro početi "ples milijuna", a Marcelo odlazi u svlačionicu Roberta Mancinija, zajedno s ostalim pojačanjima, graditi neki puno bolji Inter od ovoga.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 73
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...