Obavijesti

Sport

Komentari 65

Šimunić i Kramarić dolaze u Split, Tonći Kukoč jedva čeka

Šimunić i Kramarić dolaze u Split, Tonći Kukoč jedva čeka
1

Organizatori 13. splitskog humanitarnog malonogometnog turnira '"Četiri kafića - memorijal Dino Petrinović" opet su se potrudili sastaviti što atraktivnije momčadi

VIDEO

Po prvi put na turniru Četiri kafića mogli bi se pojaviti Josip Šimunić i Andrej Kramarić, a ponovno bi se trebao vratiti Ćiro Blažević.

Kao i svake godine, tako su se i ove godine organizatori turnira potrudili pozvati najveće nogometne zvijezde. Naravno, zbog obaveza u prvenstvima zemalja u kojima igraju neće biti primjerice Ivana Rakitića ili Marija Mandžukića. 

Zato su svoj dolazak najavili hrvatski reprezentativci Ivan Perišić, Danijel Pranjić, Gordon Schildenfeld, Hrvoje Milić, Nikola Kalinić, Mario Pašalić, Marko Livaja, Ante Rebić, bivše zvijezde Hajduka Milan Rapaić, Ivica Mornar, Almir Turković, Vedran Runje, Senijad Ibričić, Stanko Bubalo, a jednu od momčadi trebao bi voditi Miroslav Ćiro Blažević.

Turnir se po tradiciji igra 26. prosinca na splitskim Gripama, a dio prihoda organizatori su namijenili obitelji slijepog pastira Mate Zoke iz Dugobaba, koji s minimalnim primanjima podiže osmero malodobne djece. 

Polufinala između Tempere i Baolija, te Kaurija i Tropica započinju u 16, odnosno 16.50 sati, dok će finale započeti u 18 sati, uz izravni prijenos na HTV2. Dan uoči turnira, na Božić, javna televizija na 2. programu emitirat će dokumentarni film "Mali balun - veliki ljudi" o nastanku turnira.

Turnir je kao poseban gost u svom "alijevskom" stilu najavio Tonći Kukoč.

- Drago mi je da dolazi Josip Šimunić, čovjek će na kraju karijere imati priliku zaigrati s velikim igračem poput mene. Siguran sam da će uživati. Žao mi je što ne dolazi izbornik Niko Kovač, mogao se iz prve ruke uvjeriti u moje kvalitete - rekao je Kukoč i otkrio kako ima signale iz stožera reprezentacije da bi ga Kovač uskoro mogao pozvati.

Na pitanje kako će u istu svlačionicu sa igračima koje je vrijeđao na društvenoj mreži, hladno je odgovorio:

- Kad ja dođem tamo, njih neće biti, stoga nema ni razloga da ih spominjem. Kazao sam već da od lijevih bekova priznajem samo Roberta Jarnija i Ivana Strinića, ostali me ne zanimaju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 65

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu
ANALIZA MEČA ZA TITULU

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu

Kako bih ja bodovao? Usik je sigurno dobio dvije ili tri runde više, plus nokdaun u devetoj. I da je tada sudac malo drugačije reagirao, bio bi to kraj meča, rekao je Mavrović