Obavijesti

Sport

Komentari 187

Kovačić je dobio izravni crveni karton, Realu bod na Mestalli!

Kovačić je dobio izravni crveni karton, Realu bod na Mestalli!
13

Valencia i Real Madrid odigrali su 2-2 u sjajnoj utakmici na Mestalli. Kovačić je za žestoki start dobio izravni crveni, a dva gola pala su u razmaku od 60 sekundi...

VIDEO

Valencia i Real Madrid odigrali su 2-2 na Mestalli. Mateo Kovačić dobio je izravni crveni karton, a Luka Modrić odigrao je cijelu utakmicu za Real koji je ostao treći, dva boda iza Barcelona i četiri manje od vodećeg Atletico Madrida.

Valencijini navijači dočekali su Rafu Beniteza velikim transparentom : "Hvala". Španjolac je odveo Valenciju do prvog naslova nakon 31 godine čekanja, osvojio je još jednu titulu i Kup Uefa u svom mandatu na Mestalli, a to mu navijači nisu zaboravili.

Barcelona je prosula bodove na startu 2016. godine i pružila šansu Realu da se vrati u utrku za naslov. No Real se vraća u Madrid s bodom, a najsretniji je Atletico koji je ostao sam na vrhu . Real je ostao bez pobjede protiv Valencije od prosinca 2013.

Real na hrvatski pogon

Luka Modrić i Mateo Kovačić počeli su od prve minute za Real. U svih šest puta kad je Mateo bio u sastavu, Real je slavio. Madriđani su poveli nakon fenomenalne akcije u 17. minuti. Benzema je dodao Baleu, Velšanin je petom proslijedio do Cristiana Ronalda, a Portugalac je bez gledanja vratio Benzemi koji zabija za vodstvo Reala.

VIDEO

Valencia je bila dosta bolja nakon tog gola. Domaći su pritisnuli Real, ali i zapucali nekoliko sjajnih šansi. Nije im se to vratilo. U sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena Pepe je srušio Gomesa , a sudac Jose Sanchez pokazao je na bijelu točku.

VIDEO

Parejo je zabio za 1-1 i postao je prvi igrač koji je ove sezone zabio Realu iz penala. Prije tog penala i Real je tražio najstrožu kaznu. Gareth Bale je bio u prodoru, no u ovom slučaju sudac nije odlučio pokazati na penal.

VIDEO

Crveni Kovačiću i ludnica u 60 sekundi

Real je bio bolji na početku drugog poluvremena, no od 68. minute gosti su bili s igračem manje. Dotad vrlo dobri Mateo Kovačić žestoko je startao na Cancela , a sudac mu je pokazao izravni crveni karton.

VIDEO

Prije toga Ronaldo je pao u šesnaestercu, ali Jose Sanchez je samo odmahnuo rukom.

Valencia nije ništa pokazala s igračem više. Real je bez problema držao 1-1, a kad je vidio da domaćin oklijeva, krenuo je po pobjedu. Gareth Bale zabio je za 2-1 u 82. minuti. Toni Kroos je ubacio, a Bale zabio glavom.

VIDEO

No dok su gostujući navijači na Mestalli slavili, nepunu minutu nakon Realovog vodstva, Paco Alcacer zabio je za 2-2! Neozbiljno je Realova obrana shvatila Valenciju i domaći su to naplatili s kamatama.

VIDEO

Sjajan derbi imao je i sjajan završetak. Negredo je promašio zicer u sudačkoj nadoknadi za Valenciju, a Gareth Bale zapucao je šansu za Real u zadnjim sekundama utakmice... Remi je najpošteniji rezultat.

Primera, 18. kolo:

  • Valencia - Real Madrid 2-2 (Parejo 45 p, Alcacer 83 / Benzema 16, Bale 82)
  • Vallecano - Real Sociedad 2-2 (Llorente 15, Jozabed 51 / Elustondo 27, Bruma 63)
  • Betis - Eibar 0-4 (Capa 3, Keko 17, Adrian 71, Baston 82)
  • Granada - Sevilla 2-1 (Success 17, Penaranda 37 / Vitolo 45)
  • Bilbao - Las Palmas 2-2 (Aduriz 17 p, Williams 66 / Gomez 62, Tanausu 81)
  • Deportivo - Villarreal 1-2 (Alberto 48 / Bruno 36, 90 p)
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 187

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu
ANALIZA MEČA ZA TITULU

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu

Kako bih ja bodovao? Usik je sigurno dobio dvije ili tri runde više, plus nokdaun u devetoj. I da je tada sudac malo drugačije reagirao, bio bi to kraj meča, rekao je Mavrović