Obavijesti

Sport

Komentari 132

Sjajni Iveša zaustavio 'modre' u Puli: Istri bod protiv Dinama

Sjajni Iveša zaustavio 'modre' u Puli: Istri bod protiv Dinama
14

Nogometaši Dinama u sedmom su kolu HNL-a protiv domaće Istre 1961 odigrali 1-1 te tako zadržali prvo mjesto na ljestvici uz ukupno tri pobjede i četiri remija...

VIDEO

Dinamo je nakon uspješnog gostovanja kod Skenderbeua i slavlja u Albaniji 2-1 u sklopu play-offa Lige prvaka gostovao na Aldo Drosini u Puli gdje je u sedmom kolu HNL-a protiv domaće Istre 1961 odigrao 1-1 te tako zadržao prvo mjesto na ljestvici uz ukupno tri pobjede i četiri remija. 

Trener Dinama Zoran Mamić je u odnosu na susret u Albaniji poslao svih 11 drugačijih igrača, a prvu priliku imao je Ángelo Henríquez koji je pokušao iz blizine s desne strane u 9. minuti, ali je domaći golman Iveša sjajno blokirao Čileanca. 

Zlomislić zabio za vodstvo

U 19. minuti Damir Zlomislić je snažno opalio s ruba šesnaesterca, a sjajna prizemna lopta pronašla je put do lijevog donjeg kuta za vodstvo domaćina i veliko slavlje domaćih navijača. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ćorić izjednačio

Držali su domaćini solidnom organizacijom 'modre' podalje od svog gola, no u 34. minuti Fernandes je probio desnu stranu i ubacio prizemno prema sredini gdje na loptu natrčava Ante Ćorić i s 12 metara zabija prizemno u suprotni kut. 

Said Husejinović imao je dvije sjajne prilike u 40. minuti. Prvo je gađao ravno u Ivešu, a zatim je nakon ubačaja iz kornera propustio pogoditi nebranjeni desni kut iz blizine. 

Boysi ošamutili Eduarda

U 66. minuti utakmica je na kratko i prekinuta kada se na travu srušio Dinamov golman Eduardo jer mu je kraj glave eksplodirala petarda koju su s tribina bacili navijači Dinama u sklopu svoje bakljade. Portugalac se ipak uspio oporaviti iako je izgledao poprilično potreseno te je utakmica nastavljena. 

Nikolić uzdrmao prečku

Nekih sedam minuta kasnije Nikolić je glavom skrenuo loptu u gornji lijevi kut, ali njegov je pokušaj zaustavila prečka. Dvije minute kasnije Fernandes je sjajno pucao s nekih 15 metara iskosa, ali Iveša se maksimalno ispružio i zaustavio Čileanca. 

Iveša (38) igrač utakmice

Junior Fernandes imao je još izgledniju situaciju u 81. minuti kada je sam izbio ispred Vanje Iveše, ali golman Istre, koji je usput rečeno, prije mjesec dana napunio 38 godina, opet sjajno reagira. Domaći golman danas je definitivno najzaslužniji što je Istra primila samo jedan gol. 

Kasalica u 86. promašio za pobjedu Istre

U 86. minuti Crnogorac Filip Kasalica je, samo četiri minute nakon što je ušao u igru, u jednoj kontri primio loptu na lijevoj strani i s nekih 12 metara ciljao suprotni donji kut, no lopta je otišla pored stative. Bila je to velika prilika da Istra uzme sva tri boda, no rezultat se ipak nije mijenjao. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 132
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu