Obavijesti

Sport

Komentari 10

Slaven Belupo zaključio kolo četirima golovima Zaprešiću

Slaven Belupo zaključio kolo četirima golovima Zaprešiću
1

Zaprešićki Inter okončao je niz neporaženosti u domaćem prvenstvu nakon pet utakmica gostovanjem u Koprivnici. Slaven Belupo zabio mu je čak četiri gola (4-0)

VIDEO

Slaven Belupo ostvario je prvu pobjedu nad zaprešićkim Interom nakon gotovo dvije godine - i to sa stilom. "Farmaceuti" su u Koprivnici srušili "diva iz predgrađa" 4-0 i napredovali na sedmo mjesto ljestvice MAXtv Prve lige u posljednjoj utakmici 15. kola.

Mateas Delić zabio je za vodstvo sastava Željka Kopića u 20. minuti utakmice, a sve je bilo riješeno do 63. minute, kada su Stefan Savić i Filip Ozobić povisili domaću prednost na 3-0. Potez utakmice za konačan rezultat u 90. minuti napravio je David Arap zabivši lob s 23 metra za konačnih 4-0.

Zaprešićani su posljednja tri sraza s Koprivničanima okončali neporaženi, imali su jednu pobjedu i dva remija, a Slaven im je sve naplatio najuvjerljivijom domaćom pobjedom sezone, prvom tako velikom razlikom još od ožujka, kad je dobio Lokomotivu 4-0.

U sljedećem kolu 7. studenog Slaven ide u goste "fenjerašu" Zagrebu, dok Inter dočekuje Lokomotivu s petog mjesta ljestvice nakon prekida niza neporaženosti koji je počeo 13. rujna i trajao pet utakmica.

MAXtv Prva liga, 15. kolo:

  • Slaven Belupo - Inter-Zaprešić 4-0 (Delić 20', Savić 49', Ozobić 63', Arap 90')
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 10

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
VIDEO  Jokić bez dlake na jeziku nakon debakla Denvera.  Jednim odgovorom zabrinuo je i Srbe...
TROSTRUKI MVP NBA LIGE

VIDEO Jokić bez dlake na jeziku nakon debakla Denvera. Jednim odgovorom zabrinuo je i Srbe...

Nikola Jokić nije siguran hoće li ići na Olimpijske igre u Parizu sa srpskom reprezentacijom nakon što su njegovi Nuggetsi ispali iz NBA doigravanja