Obavijesti

Sport

Komentari 57

Southampton potopio Arsenal, Martina je zabio prekrasan gol

Southampton potopio Arsenal, Martina je zabio prekrasan gol
10

Malo je reći da je Southampton pružio jednu od boljih utakmica ove sezone dok je Arsenal odigrao jednu od lošijih. Southampton je dobio Arsenal s velikih 4-0

VIDEO

Nama je ovo kao finale Lige prvaka, rekao je trener Southamptona Ronald Koeman prije utakmice s Arsenalom. 'Sveci' su tako i ušli u susret i na kraju zasluženo pobijedili.

Momčad Arsenala nije iskoristila kiks Leicestera kod Liverpoola. 'Topnici' su izgubili 4-0 na gostovanju kod Southamptona. 

Malo je reći da je Southampton pružio jednu od boljih utakmica ove sezone dok je Arsenal odigrao jednu od lošijih. Momčad Arsenea Wengera držala je posjed lopte, ali nije bilo one njihove tečnosti u igri.

Southampton se odlično branio i igrao na kontranapade te napravio puno problema Arsenalovoj obrani. Udarci su sijevali, stadion Saint Mary's je jednoglasno pjevao i uzdisao na svaki pokušaj njihovih nogometaša.

Golijadu je započeo Martina, koji je u 19. minuti zabio jedan od najljepših golova u zadnje vrijeme. Gol za diviti se i pogledati nekoliko puta.

Shane Long donio je prednost od dva gola domaćinu u 55. minuti, a kapetan Jose Fonte zabio je treći 14 minuta kasnije. 

Koliko je samo Shane Long napravio problema Arsenalu večeras...

Valja spomenuti da Arsenal nije imao pravu priliku u drugom poluvremenu, a u sudačkoj nadoknadi Long je postavio konačnih 4-0 svojim drugim golom. 

'Topnici' su tako ostali na drugom mjestu , bod iza vodećeg Leicestera. Kikseve Arsenala i Leicestera iskoristio je Manchester City, koji se sada približio 'lisicama' na tri, a 'topnicima' na samo jedan bod zaostatka.

Everton jedva do tri boda kod Newcastlea

Momčad Roberta Martineza pobijedila je Newcastle u gostima 1-0. Iako su cijelu utakmicu napadali i pritiskali, nisu mogli zabiti. Tukli su Lukaku, Lennon, Mirallas, Barkley, ali na golu Newcastlea je briljirao Rob Elliot

I taman kada se činilo da će doći do podjele bodova šok za 'svrake'. Tom Cleverley je na ubačenu loptu sjajno reagirao i pogodio praktički s ruba šesnaesterca za veliko slavlje 'karamela'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 57

VIDEO

Šok u Rijadu! Hrgović je izgubio od Duboisa tehničkim nokautom
BOKSAČKI SPEKTAKL

Šok u Rijadu! Hrgović je izgubio od Duboisa tehničkim nokautom

Filip Hrgović izgubio je prvi put u 18. profesionalnom meču tehničkim nokautom u osmoj rundi protiv Daniela Duboisa. Djelovao je bolje većinu meča, ali dvije posjekotine iznad očiju bile su kobne

HNL transferi: Bundesligaš želi Labrovića, Čabraji novi ugovor
PRATITE UŽIVO

HNL transferi: Bundesligaš želi Labrovića, Čabraji novi ugovor

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Dok neki već znaju gdje će nastaviti karijeru, mnogi će tek odabrati novi klub. O svemu što se tiče prijelaznog roka u HNL-u, moći ćete čitati ovdje
Real Madrid - Dortmund 2-0: Modrić šesti put europski prvak! Carvajal i Vinícius riješili finale
FINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid - Dortmund 2-0: Modrić šesti put europski prvak! Carvajal i Vinícius riješili finale

Iako "kraljevski klub" nije briljirao, naročito u prvom poluvremenu, na kraju zasluženo slave 15. europski naslov. Kapetan "vatrenih" izjednačio se s Gentom na vrhu liste igrača s najviše titula europskog prvaka