Obavijesti

Sport

Komentari 77

Špaco: Želim rezultat Hajduka odmah danas, zato sam došao

Špaco: Želim rezultat Hajduka odmah danas, zato sam došao
3

SPASITELJ Nema vremena, kakav mjesec ili dva, želim rezultat odmah danas, zato sam i došao, rekao je Stanko Poklepović na prvom treningu Hajduka u Zagrebu...

VIDEO

Ajmo, svi na noge. Neće vas nitko zaje..., zagalamio je Stanko Poklepović došavši u hotel u kojem su odsjeli igrači.

Glas nije štedio ni na prvom treningu. Toliko je galamio da bi, da kojim slučajem nije trener, vjerojatno zaradio prijavu za remećenje javnog reda i mira. Policije je, Bogu hvala, bilo ionako više nego gledatelja i igrača.

- Povedi!! Ajmo, Pejiću, hoću dobru loptu, nemoj balone slati - vikao je na lijevog bočnog, a već sljedeći trenutak ga hvalio.

- Bravo - rekao je sudjelujući u svakoj akciji, kao da igra. Trčao je, skakao, kao da je riječ o 20-godišnjaku, a ne treneru kojem je 76, četiri manje od Ćire Blaževića.

- Ćiro je Bog. Nije mi teško u ovim godinama. Znam da je vrijeme, da treba pustiti mlađe, ali trebaju od nekoga učiti. Kad sam ja počinjao, učio sam od Luštice, Kaliterne... Tako će sad ovi mlađi učiti od mene - kaže Špaco.

UČENJE Na SP-u sam shvatio da su bitne dvije stvari, koncentracija i ritam; Nino Strmotić/PIXSELL

I već na prvom treningu ostao je bez kondicijskog trenera Borisa Peyreka. O razlozima se nagađa. Jedna verzija su financije, druga svađa sa sportskim direktorom Goranom Vučevićem, koji je nezadovoljan fizičkom pripremom momčadi, dok je treća, ona Peyrekova, jednostavno zasićenje.

- Znate kako je, nakon utakmice su vruće glave, kaže se i ono što se ne misli. Tako sam odlučio da je najbolje uzeti nekoliko dana time-out, nakon čega ću sjesti sa sportskim direktorom i dogovoriti kako dalje. Ne odlazim iz kluba, odlučio sam se malo maknuti od prve momčadi - kaže Peyrek.

Poklepoviću je ovo četvrti dolazak na klupu Hajduka. Prvi put stigao je davne 1984. umjesto Petra Nadoveze, a u posljednjem mandatu imao je niz od 20 utakmica bez poraza.

- Želim rezultat odmah, već danas, nema vremena - rekao je Poklepović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 77

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu
ANALIZA MEČA ZA TITULU

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu

Kako bih ja bodovao? Usik je sigurno dobio dvije ili tri runde više, plus nokdaun u devetoj. I da je tada sudac malo drugačije reagirao, bio bi to kraj meča, rekao je Mavrović