Obavijesti

Sport

Komentari 339

Dario Rugašević slomio nogu Fernandesu: "Nisam ga htio"

Dario Rugašević slomio nogu Fernandesu: "Nisam ga htio"
12

Dario Rugašević s leđa je startao na Dinamovog Čileanca i slomio mu nogu. Junior Fernandes propustit će SP, a iz Dinama su izvijestili kako ide na hitnu operaciju...

VIDEO

Dinamo je slavio 3-0 na Parku mladeži protiv Splita, ali razloga za slavlje nema. Dario Rugašević slomio je nogu Junioru Fernandesu.

Loše vijesti o ozljedi Fernandesa potvrdio je Dinamov trener Zoran Mamić.

- Ne znam što bih rekao. Nadam se da ćemo uspjeti završiti sezonu jer ove su ozljede prešle sve granice - rekao je Mamić.

Fernandesu je operacija zakazana za srijedu navečer, stoji na službenoj stranici kluba.

Dinamo je slavio 3-0 u 31. kolu HNL-a s dva gola Duje Čopa i jednim Juniora Fernandesa. "Modri" su pokvarili Splitovu feštu i 102. rođendan, no Dinamovo slavlje upropastila je teška ozljeda Fernandesa. 

U 54. minuti utakmice na njega je brutalno s leđa startao Dario Rugašević. Odmah se vidjelo da je teža ozljeda u pitanju. Po Fernandesa je došla Hitna pomoć i odvela ga u bolnicu. Rugašević je zbog tog starta dobio drugi žuti karton. 

- Nisam ga htio ozlijediti. Povukao sam ga, a noga mu se zaplela ispod mene. Žao mi je što će mu propasti SP, stvarno mi je žao. Mogu se samo ispričati nakon svega - rekao je Dario Rugašević nakon utakmice.

Samo dvije minute prije Rugaševićevog drugog žutog kartona, Belle je sakupio dva žuta kartona pa je Split veći dio drugog dijela igrao s dva igrača manje.

Žao mi je, nisam ga htio ozlijediti. Mogu se samo ispričati, rekao je Rugašević o startu nad Fernandesom

Dinamo je dominirao od početka utakmice. Split je u prvom poluvremenu imao tek jedan opasniji udarac prema golu Antonija Ježine. U samo četiri minute Dinamo je imao 2-0. Prvo je Čop sretno naletio na loptu koju je Soudani loše zahvatio i zabio za 1-0. Bilo je to u 26. minuti. Fernandes je četiri minute kasnije zabio za 2-0 iz kontre.

U drugom dijelu nastavila se dominacija "modrih", a onda je Split u samo dvije minute dobio dva crvena kartona i utakmica je praktički bila gotova. Čop je drugim golom na utakmici potvrdio pobjedu Dinama.

HNL, 31. kolo:

  • Split - Dinamo 0-3 (Čop 26, 94, Fernandes 30)
  • Lokomotiva - Istra 3-2 (Trebotić 49 (p), Begonja 53, 63 / Seung-Hyeon 31, Blagojević 70)
  • Dragovoljac - Hajduk 4-1 (Mrčela 3, Doležal 24, Tomić 69, Rašić 91 / Špehar (ag))
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 339
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani