Obavijesti

Sport

Komentari 49

Split odnio bodove iz Zagreba, Boban isključen u 10. minuti...

Split odnio bodove iz Zagreba, Boban isključen u 10. minuti...
6

Split je slavio u Kranjčevićevoj ulici 2-1 u prvoj utakmici 25. kola. Zagreb je od 10. minute bio s igračem manje nakon kontroverznog isključenja Gabrijela Bobana...

VIDEO

Zagreb i Split otvorili su 25. kolo HNL-a. Splitovci su pobijedili 2-1 uz kontroverzno isključenje Zagrebovog Gabrijela Bobana već u 10. minuti utakmice. Split je s ova tri boda došao petoplasiranom Zagrebu na samo bod zaostatka. Mršić i Bagarić zabili su za goste, Kolinger za domaće.

Teatralni pad Barbarića i crveni karton za Bobana

Danijel Zagorac u 8. minuti izlazi s gola i ruši Brunu Bobana. Mario Zebec nije pokazao ništa, iako se iz prve to činilo kao čisti prekršaj za Zagreb. Bruno Boban ostao je ležati, a njegov brat Gabrijel naslonio je glavu na braniča Splita Tomislava Barbarića, koji se uključio u raspravu igrača oko centra terena.

 Barbarić pada kao da ga je pokosio vlak. Sudac  Mario Zebec pokazao je Gabrijelu Bobanu izravni crveni karton. Zagreb je od 10. minute igrao s igračem manje...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Mršićeva golčina i Kolinger za izjednačenje

Antonio Mršić zabio je za vodstvo gostiju u 17. minuti. Opalio je Splitov igrač s 20-ak metara lijevom nogom, lopta se od stative odbila u mrežu za vodstvo gostiju. Zagreb je izjednačio u 25. minuti utakmice. Najbolje se u šesnaestercu Splita snašao Denis Kolinger i zabio za izjednačenje samo osam minuta nakon Mršićevog gola za Split. 

Split je ponovno poveo u drugom poluvremenu. Dalibor Bagarić pola sata prije kraja utakmice zabio je iz lijepe akcije gostiju. Bagarić je iz blizine zabio pod prečku za 2-1 Splita. Zagreb se mučio s igračem manje, Split je pritiskao i lako održao prednost.

Zagrebu je ovo treći poraz u nizu i druga utakmica zaredom u kojoj je teško oštećen. U utakmici protiv Dinama poništen mu je regularan gol. 

U subotu Hajduk dočekuje Dinamo od 15 sati, Slaven igra protiv Lokomotive u Koprivnici (17:00). Istra protiv Osijeka igra u nedjelju u 15 sati, a Rijeka dva sata kasnije dočekuje Zadar na Kantridi.

HNL, 25. kolo:

  • Zagreb - Split 1-2 (Kolinger 25 / Mršić 17, Bagarić 58)
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem