Obavijesti

Sport

Komentari 6

Split zadovoljan i remijem: Ovo je za neke utakmica karijere

Split zadovoljan i remijem: Ovo je za neke utakmica karijere
1

Černomorec u četvrtak (20 sati) u prvoj utakmici trećeg pretkola Europske lige gostuje na Parku mladeži. Splitovci kažu kako bi bili zadovoljni remijem bez golova

VIDEO

Trener Splita Ivica Matić svjestan je razlike u kvaliteti i iskustvu koja je debelo na strani njihovog sljedećeg protivnika, ukrajinskog Černomoreca, te spremno priznaje kako bi bio zadovoljan remijem bez primljenog gola iz prvog susreta, koji se igra u četvrtak na Parku mladeži.

- Černomorec je kvalitetna momčad, usudio bih se reći najkvalitetniji koji je gostovao u Parku mladeži. Gledali smo snimku utakmice protiv Olimpika, koju su dobili 4-0 i vidjeli da su dobro uigrani po svim linijama - kaže trener domaće momčadi Matić i dodaje:

- Očekujem da moji momci budu raspoloženi, motiva u ovakvim utakmicama nikad ne nedostaje, tako da vjerujem u naše dobro izdanje, vjerujem kako ćemo se dobro suprotstaviti momčadi protiv koje u prvom redu želimo sačuvati čistu mrežu, a ako se ukaže pokoja prigoda i da postignemo gol.

Unatoč napornom ritmu od dvije utakmice tjednu, na koji njegovi igrači uglavnom nisu navikli, većih problema nema.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Momci dobro podnose sve napore utakmica i treninga i imamo razloga biti zadovoljni onim što smo do sada napravili. U momčad se vraća Tomislav Dujmović, koji je sve dogovorio s klubom.

Denis Glavina, koji je igrao u Ukrajini otkriva kako najveća opasnost prijeti od ofenzivnih igrača, Balašova, Aržanova i Šindera, te Kovalčuka i Gaia.

- Ukrajinska liga je jača nego naša, ulaže se puno, dovode strani igrači i nije ni čudo da je Černomorec dobra momčad. No nisu tako dobri kakvi su bili prije par godina, jer ih je napustilo nekoliko igrača. Njihova karakteristika je igra po bokovima i centaršut u protivnički kazneni prostor, dakle potpuno su drugačiji od Hapoela. Obrana im je slabiji dio momčadi i ako negdje vidimo šansu, onda je to u tom segmentu - kaže Glavina i dodaje:

- Mnogima od nas ovo je utakmica karijere, fizički se dobro osjećamo i radimo sve da bi u ove dvije utakmice dali maksimum.

Do sada je najveći teret ponio najiskusniji, Mate Bilić.

- Svatko bi želio dati gol, ali mi igramo kao momčad i nije važno tko zabija, važno je da mi pobijedimo i idemo dalje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...