Obavijesti

Sport

Komentari 150

Sramotno: De Rossi rasistički vrijeđao Marija Mandžukića...

Sramotno: De Rossi rasistički vrijeđao Marija Mandžukića...
7

De Rossi nije stavio ruku preko usta. Reći ću mu da to napravi sljedeći put, rekao je trener Rome Spalletti nakon što je njegov igrač Mandžukiću poručio da je g****

VIDEO

Juventus je srušio Romu za 11. prvenstvenu pobjedu u nizu.

No nakon utakmice talijanski mediji bruje o sramotnom rasističkom ispadu Rominog nogometaša Danielea de Rossija prema našem Mariju Mandžukiću.

De Rossi je već u 9. minuti udario Mandžukića bez lopte i dobio je žuti karton. To je bio tek uvod. Nastavio se sukob dvojice igrača, a vrhunac je bio u 30. minuti. Mandžukić je išao prema lopti, Luca Banti dosudio je igranje rukom. Naš igrač se pobunio, a De Rossi se okrenuo prema njemu i rekao mu:

- G****!

VIDEO
VIDEO

Spalleti: De Rossi je trebao prekriti usta rukom

Za još veću sramotu pobrinuo se trener Rome Luciano Spalleti . Nije osudio rasističko vrijeđanje, već je stao u obranu De Rossija.

- De Rossi nije stavio ruku preko usta. Reći ću mu da to napravi sljedeći put. Mandžukić je vrijeđao naše igrače cijelu utakmicu - rekao je Spalletti.

Juventusov trener Massimiliano Allegri smiruje stvar.

- Ne znam što je De Rossi rekao Mandžukiću niti što je Mandžukić rekao De Rossiju. No igrači često pričaju tijekom utakmica - rekao je Allegri.

Juventus je slavio golom Dybale i bacio je Romu u novu krizu. Nije se proslavio ni sudac Luca Banti, koji Juventusu nije sudio čisti penal nakon što je Miralem Pjanić igrao rukom u svom šesnaestercu. No pravda je zadovoljena nakon gola Dybale.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 150

VIDEO

Šok u Rijadu! Hrgović je izgubio od Duboisa tehničkim nokautom
PRVI FILIPOV PORAZ

Šok u Rijadu! Hrgović je izgubio od Duboisa tehničkim nokautom

Filip Hrgović izgubio je prvi put u 18. profesionalnom meču tehničkim nokautom u osmoj rundi protiv Daniela Duboisa. Djelovao je bolje većinu meča, ali dvije posjekotine iznad očiju bile su kobne

HNL transferi: Bundesligaš želi Labrovića, Čabraji novi ugovor
PRATITE UŽIVO

HNL transferi: Bundesligaš želi Labrovića, Čabraji novi ugovor

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Dok neki već znaju gdje će nastaviti karijeru, mnogi će tek odabrati novi klub. O svemu što se tiče prijelaznog roka u HNL-u, moći ćete čitati ovdje
Stručnjaci o Hrgovićevoj borbi: 'Hrvat je lijen i nespreman, jel  on preskočio teretanu ili što?!'
VIDEO BORBE

Stručnjaci o Hrgovićevoj borbi: 'Hrvat je lijen i nespreman, jel on preskočio teretanu ili što?!'

Zanimljivo je bilo gledati meč preko komentara stručnjaka koji su ga prenosili uživo uz ring. To su ljudi s višegodišnjim iskustvom u boksu, a Filip ih je na startu oduševio. No oduševljenje se pretvorilo u nevjericu