Obavijesti

Sport

Komentari 22

Srbi su se sigurno vratili kući; Ronaldo im neće doći u goste

Srbi su se sigurno vratili kući; Ronaldo im neće doći u goste
1

Čini se da su Albanci i Srbi puno naučili nakon incidenata u Beogradu pa su utakmicu u Elbasanu na kraju ipak priveli bez većih problema, što su svi pohvalili

VIDEO

Iako je prva utakmica nogometnih reprezentacija Srbije i Albanije u Beogradu obilovala incidentima, na uzvratu kvalifikacija za Euro u Elbasanu sve je ostalo na napadu na bus gostujućeg sastava u Tirani. Nakon pobjede 2-0 golovima u finišu, Srbi su se bez sigurnosnih problema vratili kući.

Pohvale je domaćinima uputio predsjednik Nogometnog saveza Srbije Tomislav Karadžić koji se susreo s albanskim premijerom Edijem Ramom.

- On je sjajan, gospodin čovjek. Tražio je fotografiju sa mnom na poluvremenu i čestitao poslije utakmice, rekao da je to nogomet i stoički sve podnio. Ova pobjeda treba nam biti početak novog ciklusa i odlaska na Svjetsko prvenstvo. Imamo sve preduvjete za to - rekao je Karadžić.

Albanci su sve do 91. minute bili siguran putnik u Francusku jer su držali potreban remi, a Portugal je vodio protiv Danske. No golovi Aleksandra Kolarova i Adema Ljajića natjerali su ih da se pomuče izboriti povijesni plasman na Euro osvoje li barem bod na gostovanju kod Armenije u nedjelju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Najvažnije je da je sve protekloi u redu. Svima smo pokazali kako možemo igrati nogomet i da u našoj međusobnoj utakmici prevladava sport, a ne neke druge stvari. Rezultat nije bio dobar, ali kad se pogleda utakmice igrali smo dobro. Srbija ima velike, kvalitetne igrače, svaka joj čast - kazao je kapetan Albanije Lorik Cana.

U posljednjem kolu skupine I, osim utakmice između Armenije i Albanije, igra i ogled između Srbije i Portugala na Partizanovu stadionu u Beogradu. Tamošnji gledatelji neće moći pogledati najboljeg nogometaša svijeta u prošloj godini Cristiana Ronalda jer je izbornik Portugala Fernando Santos odlučio poštedjeti ga napora s obzirom da je Portugal osigurao plasman na Euro. Osim njega, u Srbiju neće putovati ni Tiago te Ricardo Carvalho.

Euforija uoči gostovanja Srbije ponukala je jednog kladioničara da uplati 2000 eura na pobjedu Albanije, što bi mu uz koeficijent od 2,50 donijelo 5000 eura dobiti. Novac je izgubio, no ne i jedan Beograđanin koji je pogodio da će Srbija zabiti dva ili više golova (koeficijent 3,30) i na uloženih 12.000 dinara (oko 100 eura) dobio 39.600 dinara (330 eura).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'
SRAMOTAN INCIDENT

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'

Nikicu Radonića uoči četvrtfinala Europskog prvenstva u Beogradu trojica napadača su opkolila, strahovao je da imaju nož pa se izmaknuo i izvrnuo nogu. Trener traži hitnu reakciju Ministarstva vanjskih poslova